Klik ok? TQ so much !

Tuesday, February 22, 2011

Rapat Umum.DONE!

as salam.hehh..aku baru balik dari Rapat Umum.Fuhh..pekak telinga aku.Teriak sana sini.Lebih-lebih lagi jejaka yang smart duduk sebelah aku.Fakulti Perakaunan.Aku tak kata smart okeh.Kawan aku Busyra yang kata dia smart.Maybe dia jatuh cinta mendengar hilai ketawa teriakan lelaki tuh..HAHAH!

-gambar di waktu pagi sebelum,Rapat Umum-
pokus mata ak pokus mata aku! .>.<' PORAh.haha :DD

Rapat umum itu apa? Owhh ,rapat umum ni yang mana calon² perwakilan pelajar baru bercakap-cakap. ermmm..apa maw panggil arr? otak blank kejap. Ntah apa nama dia =.=' yang penting masing² mengemukakan manifesto² tuk tarik pengundi. HArap jangan janji manis sudah. Aku sebenarnya kalau boleh xmao aku mengundi.Haha.Tapi da tanggungjwab aku mengundi,so kena lah undi kan? undi Fakulti masing². Aku fakulti Business Management. So kenalah undi dorang.
Pilihan raya kampus,sangat hangat.Telinga hangat mendengar teriakan mamat sebelah aku =.='.

Dengar cerita bukan UiTM jak yang bertanding ni.UMS pun kan? Dari bilik aku ni,kalau maw gi tandas,bole nampak pemandangan Masjid UMS tuh.WOW! CANTEKK!Okeh.Lari dari tajuk.

Aku tengok² jugak sambil baca novel yang di bagi pinjam oleh Mama Ijat a.k.a. Babu Anis. Hehe.Dia memang kaki novel.Adik aku Kecik,keja dia di rumah,berganti² novel dengan Mama Ijat.Sampaikan adik Ijat si Izhar pagi-pagi dating rumah,pinjam novel.Yang bestnya,Mama Ijat ni pinjam novel,dia bagi pinjamkan novel balik dekat kami.
Sistem Barter. :D Haahh ni yang aku pinjam.


 don't judge a book by its cover.

Okeh.Aku tahu cover dia buruk gila kn? mcm buku cerita waktu kecik-kecik dulu.
Aku baru baca depan-depan.Best.Adik aku pun kata best.Bah jadi best lah tuh.

p/s:Rapat Umum sudah selesai,esok pegi mengundi :D

5 orang komen sini:

Rahayu Takon said...

undi ki kawan jangan x undi..
aku taw ko memang suka hal undi3 ney ko.. ko sokong syak yang ko mau.. yang penting lelaki hensem kim salam aku.. hahaakz.zzz

BzzKarat™ said...

"Fate chooses your relations, you choose your friends."
- Jacques Delille (1738 - 1813) French poet. :) Selamat berkawan

kira kekuri said...

hehe..ada jugak ensem ayu,tapi da berpunya..mcm tuh? miahaha..berpunya ngan...aku.hihi

Redbloodsnow said...

bg zie lawa je book cover tu..hehehe. best eh storyline dia...wahh nk pi carik ah :D

kira kekuri said...

@Redbloodsnow Memang best Zie~ gi lah carik! :DD