Klik ok? TQ so much !

Sunday, February 27, 2011

Merungkai kekusutan


As salamm.Pagi ahad yg basah.Errkk..hujan! Jadi matahari pun malu-malu maw keluar dri awan.Wokeh lah saya maw cerita sikit sal post aku yg lalu tuhh. SINI . Sebenarnya saya bersara sekajap sahaja.Sebab saya tengah menggiatkan dri or mengaktifkan diri dekat Tumblr,Twitter,dan yang terbaru yang 1malaysia.com tuhh dan maybe ada jugak sebab faktor-faktor yang lain yang saya tidak boleh bagitahu dekat sini :) saya bagitahu dekat Tumblr,adalah.. .heyy~kamu ada account 1malaysia ka? Add saya kalau ada yang berani  * angkat-angkat kening*. just taip nama yang mama n bapa saya berikan nih, Siti Syakirah insyaAllah adalah tuh.Hee

"Ehh,mengada plak buat account bnyak betul!"

Ehh! manada mengada k! Tumblr tuh sudah lama ada,cuma Tumblr tempat saya tgok pict-pict yg best. Kalau Tumblr,mat salleh dan yg lain selalu guna Tumblr.Org Malaysia saya nampak lebih aktif kepada Blogspot.Berbeza dengan negara yang lain.Tumblr best.Lagi canggih dari blogspot apa.Jadi,saya pun mulalah mempost-post sana..ahaksss..cuba untuk meng'aktif'kan diri.Kesian Tumblr tuh terdampar x diberi nafas :) kepad sesiapa yang tidak tahu pasal Tumblr tuh.Boleh la Google sendiri. =p dia 2 kali 5  jak dengan Blogspot.Tempat untuk berblog.





Okehh yang nih pulak,saya baru buat tadi.Disebabkan pihak UiTM suda banned facebook,lepas masa berkerja baru bolehh buka.Okehh.Nevermind.Saya lebih suka Blog dari fesbuk. :DD Jadi,saya pun signup tuk 1malaysia nih.Sebab? x kena block..muahaha

"Malaysia's #1 Social Network!"

Ya kahh first??? so how about myfriends2u?? Saya rasa mf2u nih lagi duluan dari 1Malaysia.com nih.hmnn..apa-apa jak la bahh.

Twitter plak,entah apa saya buat dekat sana.Tujuaan saya buat,cuma maw ikut-ikut kakak saya.Dia ada account Twitter,jadi saya pun maw jugak! hehehe.. :DD 
Kakak kata artis banyak guna Twitter,tuh sebab dia bukak akaun dekat Twit tuh.Kakak saya memang.Hantu artis =.=". Jadi saya mengada-ngada jugak,maw ada twitter..pergghh =.=






hari ni saya ber'saya' esok 'I' lusa 'aku' dan mcm2 lagi lahh.
sebenarnya yang di atas tuhh cuma faktor kecik jak. Faktor besar?? hmnnn... :)




14 orang komen sini:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

aku ade 1malaysia gak tapi dah tak aktif :)

padlie said...

kenapa nak block facebook..
PM kita pun berfesbuk..
kena la ikut peredaran semasa..

Entry terbaru padlie: Hantu vs padlie

FadThiaismyname said...

kesimpulannya, akaun ko memang merata-rata tempat. haha.. bru sy tau owh ada akaun 1 malaysia. nak join ke tak nak? haha.. tingu la dulu..=)

Wan Fakhrul Rin said...

Whoa. Byk nye social network skrg. mf2u lah, 1Malaysia lah, 2Malaysia, 3Malaysia.. Hmm -.- Apekah?

Novelgurl said...

salam..aishh..,pening bnyk account..hehe..sy x reti cmne nk bertwitter..huhu

Woofer Storm said...

mls dah mo layan 1mlaysia..asik kena hack jak ni..hheee

tag khas untuk kamu..
http://www.wooferstorm.com/2011/02/mak-dara-1st-giveaway-ga.html

Nurulhuda Helisal said...

aku mo sign up la....
aits..

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ sya baru signup! :DD

kira kekuri said...

@padlie supaya server lajuu..hee

kira kekuri said...

@FadThiaismynamemimang la Thia..mana-mana kaw cri bolehh jugak kau jumpa aku..dan jangan lupa add aku!! hihihi

kira kekuri said...

@Wan Fakhrul Rin eh adakah 2 3malaysia?? tuh lah banyak :D

kira kekuri said...

@Novelgurl saya pun x reti mcm nak guna Twitter tuh =.=" samalah kita Novelgurl..

kira kekuri said...

@Woofer Storm owhh jadi ko layan apalah skrg ni slain blog,fb dan lain2?.hehh :)

kira kekuri said...

@Nurulhuda HelisaljUM LA hUDA!! heee