Klik ok? TQ so much !

Tuesday, February 22, 2011

Sebelum aku tidur..



as salam,sebelum aku tidur..inginkan aku mengucap sepatah 100 kata.Alahh x banyak pun. 


http://www.emocutez.com
di kesempatan ini,ingin aku mengucapkan salam kemaafan kepada yang pernah tersakit kan hati.terutama kepada kakak, n kawan yang pernah jumpa n x pernah bertemu tuh.
http://www.emocutez.comTerharu plak aku baca entry seorang nih. KLIK SINI. wahh terus rasa sedih. haha.. kenapa.?.haa adalah heh . 






Kawan? apa itu kawan? dalam dunia ni bukan 'keluarga' or 'saudara' jak yang wujud.Jangan lupa.Ada 1 lagi ikatan yang wujud.'kawan'. 


Aku,suka berkawan sebenarnya. Sangat suka.Apalagi kalau sekepala..yiihaaaa!


Bagi aku,'kawan' nih best. best kan? sepa kata x best? mcm 2 jenis kwan yang wujud. Kalau dulu2 kita isi Biodata diri dalam buku, pasti akan ada  Kawan baik: si A si B si C..
Kawan Sejati: si A si G si K.. Kawan Jahat: si O si B si M..okllah. banyak jenis kawan ni. Waktu budak2 memang lucu :D




 Eh aku ni memang kalau entry pasal SAHABAT aku suka sertakan lagu ni.heee :DD






http://www.emocutez.com

Gratisan Musik



lagu ni menyatakan perasaan aku terhadap semua kawan aku :)
Love u All.




Okeh entry kali nih tuk Rahayu Takon.Yang bawah ni.Yang atas tuh kepada semua kawan aku.

Kepada Ayu,pi lah ko belajar Ayu.Jangan belo2 jak ko belajar tuh.
Study for ur future dear,Study for Allah.
Takkan ada kejayaan itu tanpa usaha yang gigih kn Ayu?
so,aku harap kaw 'gigih-gigih' dulu ka Ayu?http://www.emocutez.com Haha~
Nanti kalau kita jumpa,kita pi makan2 lagi.Kita angkut semua orang (insyaAllah) hehe.Tapi jangan kita pi KASTUM lagi.Aku tahu cantik.Memang cantik.Ko taw hari tuh ada budak umur 4 or 3 tahun ka if x silap,mati lemas sana.Sebab GaLAP konon Ayu.Jangan lah kita pi sana..eeee takut aku..kaw takut ka tidak? haha
Dongor jangan takut2 bebbb..hihihihi :DDD










6 orang komen sini:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

sob3..sedihnye...hehe

Rahayu Takon said...

hahahah... Thanks kawan. aku rasa semangat. aku mau study nie, aku mau g u sambung ijazah x mau g kolej2 ne mahal.. apa2 pon kamu lar kawan kasih semangat aku, x dapat lawan kawan2 aku disini kamu lar power seribu kawan datang x akan sama ngan kamu semua,. hehehe.. terharu ka..??? thanks laling..!! aja2 fighting, kumaoo chinggU..

Rahayu Takon said...

http://www.penulisan2u.my/2011/01/novel-suami-aku-ustaz-2/

ko baca tajuk suami aku ustaz.. best tue kira.. hehehe. atas tue link dia..

YUL said...

tak pernah dengar pon lagu nie, hee

Novelgurl said...

salam..kite kwn gak tak ? love u lah!!

Redbloodsnow said...

alololo..so sweet :) btw, zie sama dgn Yul, tak pernah dgr lagu tu...hehe :P