Klik ok? TQ so much !

Friday, February 11, 2011

Aku menjawab TAG :D

http://www.emocutez.comAs salam .Kali ni aku free banget.Jadi aku dengan gembiranya menjawab tag yang aku pungut ambik dari seorang senior aku di sekolah dahulu Senior Samizul .Tidak caya? tengok sini kalau rajin ok? tapi rajin-rajinkan lah diri..kita bagi up sket traffik senior skolah aku nih.Biar pun x pernah kenal..tapi selalu dulu nampak dia kat sekolah nihh..hehee :D


So,jumm mengenali aku.. ( ? )



1. Apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu ?
Aku makan limau mandarin sambil-sambil blogwalking blog kawan²

2. Dua jam yang lalu?
Online-Blogwalking n facebooking



3. Anda suka?
Macam² aku suka :) aiskrim?


4 . Minggu lepas?
Minggu lepas aku dekat rumah.

5 . Tiga lagu yang anda boleh dengar berkali - kali
Eren-Takkan Pisah
FarEast-Menanti Di Barzakh
Dadali-Di Saat Aku Mencintaimu

6 . Tiga binatang yang anda tidak suka?
-PALING-Anjing Garang
-Kuda
-Lembu

7 . Lima fakta tentang anda
1.I am a girl
2.Suka melukis kalau lapang
3.Aku sayang family n kawan² aku.
4.Suka makan pedas..sedapp 
http://www.emocutez.com5.Sukar menggelarkan org tuh 'abg' ka 'kakak' sorry.Nampak sangat kekurangan ajaran.Tapi apa le wat. Tidak biasa. :] 
6.[pandai² tambah taw] Tidak suka di paksa.Tapi kalau yang terpaksa sangat tuh,k terpaksa ikut. :DD

8 . Tahun depan mungkin?
Mungkin aku mengurus...( ? ) HAHA! :DD dalam mimpi!

9 . Anda tidak reti?
Makan tiram,perasaan orang[sometimes] dan paling parah aku x reti pakai skap[anak tudung] =.=" ..insyaAllah akan di ubah.


10 . Anda pandai?
-Menyanyi

11. Kawan anda ?
-Ramai..separuh dorang di semenanjung n yang len still di Sabah.

12 . Anda ada?
-Banyak novel dan novel grafik serta poster² anime yang aku kumpul sejak sekolah menengah :D

13. Anda seorang?
-Kadang² pendiam.Bila sudah berkawan ngan aku,pasti seronok! (ayat boleh blahh..) haha

14 . Adik anda ?
3 orang semua.1 perempuan,kami panggil si Kecik dan 2 orang lelaki,si Abang dan si Adik :]
si Kecik tunggu result SPM,si Abang form 4.Dia tinggi sudah,dulu pendek jak.Haha :D si Adik di SMK.Pekan II.Seorang budak yang bercita² masuk SMATS.harap² tercapai lahh.Aminnn~

15 . Anda tidak pernah bosan dengan (senaraikan 4)
-Laptop n internet [ on9 ]
-Novel
-kawan²
-family :]


16 . Bilakah pertama kali anda bercinta?
Tidak pernah aku bercinta.Mencinta dalam diam sahaja..hee :]

17 . Perkara yang orang selalu tidak percaya tentang anda?
-Pandai berenang
-pandai melukis
-pandai nyanyi
 percaya ka x  ? hehe


18 . Anda rindu?
-Zaman sekolah menengah.Paling sweet urang bilang. ~.~

19 . Anda tidak sabar?
-Habis study!

20 . Lima laman yang anda selalu layari?
Ikut urutan dari yang 'paling'
-Blogger
-Facebook
-Google
-Youtube
-....blank sudah apa..=.=..owhh myfriends2u! 


Okehh jom la jawab tag nih kepada semua rakan blogger aku.Sesiapa yang rasa drinya free tuh,jawab-jawab la ok? heee aku TAG semua kwan aku...sepa kawan aku... [ ? ]

13 orang komen sini:

nunui Joe said...

hai hai hihihi :D..
uih sama adik kita ni
sdg mnggu spm. hehehe

kira kekuri said...

@nunui Joe Owh iyahh?? :D heee sama la..nnti kita tunggu result diorang k

samizul.net said...

Memang kau rajin ni Kira.. d(^^,)

Terima kasih banyak2 a tulung promosi weblog senior yang besa2 ja tu.. Paling besa2, jarang sangat trafik sesak.. XD

Eh pernah nampak juga di SMATS dulu? Kira batch berapa a? Nda tau ni, hua2..

u/p: Jujur bah ni kan jawab Tag.. X)

nelly said...

makan limau ?
nyum2 !!

kira kekuri said...

@samizul.net sama2 senior..haha~ blog ko best sbb masuk jak x paya loading cam blog aku ni..hehee..
pernahh bah aku nampak kmu dulu,smua senior aku kenal rupa tapi senior2 jak x kenal aku..haha T__T aku batch ke 5...tuhh la sempat lagi jumpa ngan batch 1st n 2nd :DD

p/s: jwab tag mesti jujur maa..hee

kira kekuri said...

@nelly Limau jak la Dinner aku bah..hee kesian ~.~"

Encik Shino said...

boring TAG ni.. dua tahun lepas pun soklan same... hee

Woofer Storm said...

slm..aku leh ikut ka ni?ko kwn juga aku ka??heeee

kira kekuri said...

waalaikumsalam. Boleh2~lagi afdal! =] kwan bahh.huuhu..jadi sunat Jawab =D

kaichou pina said...

bila kau pndai bereng?????hahahhaha!!!!!
by the way iyaaa c abg tggii daaa....mau sma la kmi tu...hohohoh.....jdimkop ma kecik kna usaha keras utk menyaingi kmi...hhahaa

Faa Niza said...

kenapa lah ta suke lembu ? lembu comel apa.
eh eh kuda pun tauu ;)

kira kekuri said...

@kakak=kakak selalu perasan tinggi..humphh.. =p
@Faaniza_hai faa niza =D x suka lembu sebab dorg pandai kejar org :(

Woofer Storm said...

slm cik kira..

aku dah jwab tag ko ni,dengan muka tak malu..walupun ko tak tag,aku nak gak..ehehee