Klik ok? TQ so much !

Wednesday, February 16, 2011

NC UiTM pergi ke UiTM kk?

as salam.. :D
hipp hipp hurray! fuhh sakit la perut aku minum teh. Haha. sem nih aku ingin mengamalkan amalan hidup sihat konon . ahaa..sihat la betul kan..dengan meminum teh! ehh,tehh! tehhh!!! teh kan banyak baiknya.so,jom la minum teh ramai²??

Jom aku story sikit.Hari tuhh Naib Canselor UiTM si Dato' Prof Ir Sahol Hamid Abu Bakar pegi sini ha UiTM KK.wahhh..bestya dia..sporting gila~UiTM KK nihh kiranya antara kampus yang dia selalu pegi.Wah,bangga jugak..sanggup Dato' Prof Ir Sahol Hamid Abu Bakar ni melawat kampus nih. Dia ni sangat mesra.Aku n kawan² gembira la ada NC yg sporting habis cam dia ni.HAHA.Dia datang tuk menjayakan program MDAB.MDAB tuh apa? aku lpa plak 'M' tuh untuk apa.Tapi D A dan B aku ingat la,Destini Anak Bangsa.Memang aku suka la dia nih.Tapi bukan cinta ok? aku malas maw bercinta nihh..study dulu ;p

MDAB nihh kan best.Khas tuk yag pra diploma.Nih sebenarnya tuk menolong pelajar-pelajar miskin.Tapi aku x puas hati.Nampak sangat ada antara budak2 yg dapat MDAB nih baju,hanphone n so on mengalahkan aku n kwan2 aku.HAHA.bukan x puas hati ok? tapi mcm x sesuai.sebab yg MDAB nih khas tuk pelajar2 miskin..fuhhhh..kalau aku tahu,aku pon miskin jugak laaa >.< layak apply nihhh :[

 Tuh ha Dato' bagi ucapan.
Wahh~ jarang-jarang aku ni duduk depan.
kali ni tuk bersekemuka dengan Dato' nih.Aku duduk depan sekali.Ahakksss :DD


Me and Manda.Sempat bergambar atas ihsan rum8
yang meminjamkan kamera..muahahah!
Si Manda nih comel-comel pun lasak jugak.Komanda komander apa.

wokehhh..out dulu dri dunia maya nih .. ( ? ) see u again on next post.

UITM DI HATIKU



p/s:minggu nihh memang minggu mencabar minda ehh..esok ada presentation EKO n quiz LAW lagi.. =.="
adoidoi..nasib aku masi boleh bertahan owhh..fighting!
wishhh me luck luckieeee :DD


9 orang komen sini:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

fighting ! fighting! good luck tau.;D

YUL said...

peh, gudluck yea, harap2 berjaya, hee

kira kekuri said...

@Novelgurl waalaikumussalam Novelgurl! :DD
wahhh thank u! Aja2 Fighting! :D

kira kekuri said...

@YUL
Hai yul! Thank u! :DD harap2 berjaya >.<

Woofer Storm said...

layan hbis2an ya..heheee

kira kekuri said...

@Woofer Storm apa yg maw d layan ? hahah okehh laya :DD

fawzeah zea said...

gud luck..;)

samizul.net said...

Waa, senior boleh ikut kah tu a MADB tu.. Macam rindu pula ni mau belajar balik.. ;>

kira kekuri said...

@samizul.net ala ndak boleh senior.Khas tuk budak2 pra diploma UiTM sahaja.hehe