Klik ok? TQ so much !

Monday, February 28, 2011

aku tak tahu maw cakap apa..



assalam..aku manusia lemah,selalu terjatuh berbeda aku darimu kau berdiri teguh..aku serba tiada ..aku kekurangan dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan..sempurna nya sifatmu.tulusnya hatimu..jujurnya niatmu..errrkkk!! errrrkkk sakit tekak !! baru nyanyi intro lagu Yuna sudah tekak aku ni buat hal! hehee


...hmnn bermakna shungguhh lagu tuhh! ..
Owkehh sekarang nih aku tengah dengar lagu instrumental ka pa ntah aku maw cakap nama lagu jenis cmnihh,yang xda music tuhh,yang memanjang musiiiiccc xda suara tuh,kena panggil apa arr? konpius aku nohhh..


Jom tengok apa kah yg aku dengar bersama myroom8 sekarang! >.<


1.Cinta sempurna:Yuna
2.Caravansary:KItaro
3.Matsuri:Kitaro jugak
4.Scarlet:Junko Iwao ( lagu Ayashi No Ceres,1 of my favourite anime )
5.When The Love Falls,Kiss the rain:Yiruma
6.Sakura Kiss For String:Hirano Yoshihisa (OST Ouran Highscool Host Club)


ntah,paling best dengar lagu nih sambil baca novel..paling best part sedih! nangis! muahaha
ehh boleh plak aku gelak,sedangkan aku cuba cerita sedih ni..*merepek mkan kerepek


Ouran High scholl Host club,besties aku yg bawak dulu d skolah lama.pastu aku tengok sama-sama dengan adik-beradik aku,Si kakak,si Kecik,si abang dan si Adik..aku plak? aku si Besar nama aku.Tengok katun ramai2 terutama dengan family mmg best. Yang buruk perangai kami nih,tuh DVD akan non-stop la kena pasang sbb tengok Anime tuh. Dari bangun ja pagi sampailah  pagi balik ..paham x? subuh lah tuh maksudnya..muahaha XD


mana 1 perempuan?? hehehee



eheemmm! layan benda nihhh!!! Go manga! aishiteru yoo!!! XD


hahaa..apalah aku ni,org cerita entry pasal maki-maki kn,aku yang terasa. :D

8 orang komen sini:

Woofer Storm said...

suka betul ko ngan yuna kan??ehee layan ja..hehee

*biar la dorg maki hamun,kita disini cool jak^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

nape ni cik kira sedih2??hehe

nelly said...

Layan entri dan kartun animasi kat sni .hehehe

LINA said...

woohooo, anime ^^
baru je tngk live action kt utube tadik ;D

kira kekuri said...

@Woofer Storm aku x suka Yuna la,aku cuma suka lagunya jak :D hehe

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ banyak sangat saiment Pika Tajima,tuh la pasal sampai terbawa2 perasaan tuh ke sini..tensioonn nohhh :D

kira kekuri said...

@nelly kat sni xda katun animasi Nelly..gambar ja ada..hehh :D

kira kekuri said...

@LINAwahh! Lina kaw la sahabatku! hehe..jom layan anime! ehh aku lyan manga ko lyan Anime! XDXD