Klik ok? TQ so much !

Wednesday, February 9, 2011

Aku sedih taw


As salam dan selamat malam sahabat blogger semua 


Hari suda malam.Langit gelap.Samalah gelap dengan hati aku yang mengalami hujan kerisauan ini. (dui ! )
Aku sedih la.Sedih.jiwa kacau,sebab tidak dapat menolong seekor Kucing yang bengkak kakinya di asrama aku ni T___T .

http://www.emocutez.com
Sedih.memang sedih.aku bab-bab kucing nih,memang sensetip sikit.Lemah sikit tengok si kucing.Bulih nangis tengok kucing yang sakit nih.Kesian si kucing oren tuh,diam duduk di bawah bangku.Memandang orang-orang yang lalu lalang.Dengan tangan kiri yang mem'bengkak'.Sedihh wooo.Kesian dia.Alangkah best nya kalau dapat tolong dia sepenuhnya.
Hantar gi klinik haiwan ka. Adui..tapi mana lah aku ni berkenderaan.Kereta pun teda dan yang paling parah sekali..KLINIK HAIWAN pun aku tidak tahu di mana! parah kann? haha (sempat gi ketawa) adui aku ni =.=


lebih kurang gni la rupa kuceng tuh.Tengok kaki dia besar.
Tapi nih warna Comot.
Kucing tuh warna Oren. :(
lebih kurang ginilah warna dia.kesian... :(


kesiannya kucing sakit.Tidak dapat tolong.Apakan daya.
Cuma bole bagi dia nasi lemak free dri kakak yang jual nasi lemak yang secara tiba-tiba bagi aku nasi lemak 1 free tadi ( banyaklah free aku ) serta bagi minum air.

macam maw tolong kucing begini?




p/s:Harap dia boleh meneruskan hidup,tabah hidup..owhh Mioww!!! http://www.emocutez.com
JOM SAMA-SAMA DOAKAN DIA SEMBUH! :(






8 orang komen sini:

Tasha said...

poor little cat

kaichou pina said...

ikut sediiii........... :( CUKEEEE!!!!!! (offside)

Woofer Storm said...

slm..syg betul ko ngan kucing,kalau dah kwin ni mesti laki ko kena madu leh kucing kan?ehhee
tapi terbaik la syg haiwn2 ni,salut ko fren..hehee

kira kekuri said...

@Tasha poor :(

kira kekuri said...

@kaichou pina sedih ada kucing pi buli dia tadi kakak..aishh..trus aku angkat 2 kucing jahta jauh2..pengacau!

kira kekuri said...

waalaikumsalamwarahmatullah..kesian la laki aku kena madu ngan kucing nnti.itu pun kalo kena pinang..hahaha!!. ehh salut tuhh apa Achie?
huuhuuu (buta ayat)

samizul.net said...

Senior pun penyayang haiwan juga.. Cuma kadang kita ni yang besar2 / comeng2 lebih2 disayang.. Kalau yang kecil2, dipijak ja selalu.. X)

alinac lover said...

yong penakut kucing