Klik ok? TQ so much !

Thursday, February 3, 2011

Saya Blogger Ceria



Salam selamat pagi!! kuukkk kukkkk [bunyi burung hantu yang x akan hilang punya]
Sorang sahabat aku tag aku tuk Join Saya Blogger Ceria by Cikgu Akim :DD hehe..terima kasih kepada kawan aku yang aku x pernah jumpa nih. :] ceria ka aku ni Achie ?? HAHA! aku pun x tahu la ceria ka iya,da kena tag,mungkin ceria la tuh..hahaapa-apa pown thanks coz tag aku. :D  dui! okeh aku bersemangat join nih ! :DD

cubit kuat-kuat sini


klik tuk join :D


nahh pict ! HAHA! aku rasa nihh sudah ter OVER ceria nampaknya.hak3..
buruk benar rupa aku.lantak la..haha.!!
yang berkaca mata,itulah Amanda yang senyum2 tuh Nitasya hahah :DD
aku ketawa sorang2 tengok pict nih. HAHA!



lastly aku maw kata...

ceriakan hari anda dengan menampakkan gigi!! :DDD


okeh done! aku maw Tag




Jum jum join nihhh!! Jangan Lupa tengok Digimon Savers dekat Astro Ceria ! :DD
http://www.emocutez.com




6 orang komen sini:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

waa..cantek ! senyuman seindah suria :D :D

Woofer Storm said...

betul tu novelgurl..nmpak gigi putih melepak ni,heheee cayalahh^^

kira kekuri said...

@Novelgurl
waalaikumsalam Novelgurl dan hai achie!
haha lucu plak..ahahah :D

Sasa Al-Sharif said...

geng2 ceria ba ni :)

Woofer Storm said...

mgkn ceria c kira kekuri ni..hehee
thank follow blog buruk sy tu..

PecahKata said...

budak banker uitm kk rupanya. gua punya ex makwe, lu punya senior lah kalau gitu. kahkahkah!