Klik ok? TQ so much !

Friday, February 4, 2011

selamat hari Jumaat semua !

Salam hari minggu eh jumaat! Hai semua! Apa yang best hari jumaat ni? Hari ni mestilah best koz semua umat Islam yang bergelar ‘muslimin’ or lelaki gi solat Jumaat.So kepada kawan² semua jgan lupa tunaikan kewajipan ok?

Kalau dulu dekat  sekolah Lama SMKA.Tun Said,hari Jumaat la paling best! berlumba² aku gi dewan makan untuk jadi orang yang paling 1st ambik lauk di dewan makan.HAHA! apakah perangai aku ni??=.=’ semua tuh berbaloi² sebab hari Jumaat lauk dewan makan mesti sedap..nyumm..rindu trus sekolah lama.Banyak kenangan di sana. :]

Hari ni kemas rumah.Alahh sekadar sapu² gitu jak.hOHO..kemaskan rumah lah tuh kn? HAri ni aku bangun awal.Kemas rumah sambil² mendengar lagu .Laptop ku sambungkan dengan speaker.Full BLAST! Trus terasa mengemas² macam dekat skolah dulu.Asal hari Ahad,kalau tiada kepulangan,kami sllu gotong-royong membersihkan asrama.Surau skolah apalagi,pasang lagu-lagu nasyid.Hak3 ^___^

Aku rindu skolah lama aku.Sekarang sekolah sudah banyak berubah.Asrama sudah bertambah bangunan baru.Wow! ada peningkatan di situ. Kalau dulu bangunan asrama lelaki di bahagian sekolah,insyaAllah nanti di bangunan asrama yang betul².Dewan sekolah pun akan ada.Yeahhh! biar aku suda tidak merasa skolah sana,lama sda aku tinggalkan,tapi d sebabkan aku sllu hantar adik aku sana Nampak jugalah perubahan kn? Wahhhhh rindunya :’D ntah hati aku meronta-ronta(terlebih plak sampai meronta² arr) maw kembali ke masa lalu,menusuk-nusuk taw.HAHA!..bestnya kalau masa boleh di putar kan..hmnnn..



makin bertambah koleksi tangki di sekolah :D 


asrama baru..


mama n adik aku


wow! baru suda,ada lukisan2..dulu tulisan jak lebih

adik aku..agak2 la..HAHA~ lukisan di belakng tuh separuh siap..sikit lagi.hohh
 :DD

p/s: Entry akan datang,aku maw cerita  kisah 1st time aku menjejakkan kaki ke sekolah menengah aku 

8 orang komen sini:

acan ketot said...

lawa skolah 2..
lukisan 2 cntek...

fawzeah zea said...

best kn time sek byk kenengan...:)

Woofer Storm said...

slm cik kira..

rndu kat smts,teringin nak pergi tapi tak tahu..insyaallah,balik bulan tiga ni aku mo lepak kat tun said skjp,tu pun kalau dpt..heheeee

kira kekuri said...

@acan ketot hehe Thanks Acan :D aku x tahu sepa lukis lukisan tuh,tapi yang warna aku tahu..dorang adik aku..hee

kira kekuri said...

@fawzeah zea best tul owh Zea~paling! :DD

kira kekuri said...

@Woofer Storm
waalaikumsalam Achie,huh aku pon rindu jugak..nnti ko lepak la sana puas2..hehee,bawak bantal dan selimut sekali,tidur sana :D
hehe..nnti pi lah sana,banyak da brubah

Woofer Storm said...

bawa bntal buat apa??nak camp boleh la tu kan..ngeeee

kira kekuri said...

@Woofer Storm yalah,join sekaki tidur d dorm budak2