Klik ok? TQ so much !

Wednesday, February 16, 2011

kuiz esok o.O'

As salam..sebelum aku study mati-matian tuk kuiz Banking Operation a.k.a. Fin263 nanti petang,aku maw jugak hupdate blog buruk aku ni.Bolehh kn?? ada x yg baca? kalau aq satu orang yang baca, x pa jugak. Hee.kalau ada tuh.Terima Kasih. ^^



Sekarang aku tengah rest la kononnya dri memahami² Fin yang aku baca tadi.Aku kena bersungguh² nihh.Tercabar aku oleh Madam kami yang memang kuat mencabar iman tuh.Harap aku kuat n boleh buat. Apa² pun aku maw ucap thanks dekat NovelGurl sebab dia ada bagi semangat dekat aku! Terima kasih novelgurl ^^ trus aku semangat belajar taw.serius.wahhhh!! hehe..novelgurl ni aku suka pergi blog dia.Koz banyak pict korea-korea..eheee..keja dia ni dri pembacaan aku asyik tengok drama korea ja.Waahhh,kalah aku :DD hehe.Baru aku ingat dulu dia ada add aku dekat myf2u.hehe..wahh kita kawan ( hyperaktif tiba² )

Fuhh kali ni aku maw serius la dalam pelajaran aku.Selamanya sem 4 dekat UiTM nih aku macam masuk kelas tuk sign attandance ja.haha~PORAH.yang aku bagi perhatian lebih waktu kelas Arab ja ngan Finance ni sikit² .Arab tuh,sebab aku suda tahu sikit²,jadi boleh la score punya..Yang Law dan Business Communication..perghhhh..=.="

Okehh lahh aku mw sambung study.Doakan aku..fuhhh..amin :)).K study dulu




Jom terjah pemilik blog di atas?? Jom laaa... (nada² gedik,tampar sekali aku baru tahu )
Blog dia bagus taw..banyak tips,tuh yg aku suka tuh :DD
jom la pi ramai2 :))

5 orang komen sini:

Woofer Storm said...

gud luck^^

Wan Fakhrul Rin said...

Kee pun tgah exam ni. hehe. good luck ye, All da best! :)

Ajieaziela said...

gud luck besar....
syg ko!!!

ismi said...

hehe..gudluckk kira!!

kira kekuri said...

terima kasih semua :) gud luck
Wan Fakhrul :)