Klik ok? TQ so much !

Sunday, February 6, 2011

Malam Pertama Kali!


As salam.
Semalam,malam yang sejuk.Malam yang mengejutkan sungguh buat aku!.Hari ni setelah menghantar si kakak pergi ke Terminal 2 ( A-pot Air Asia ) KK-TWU  ( Kota Kinabalu-Tawau).

Aku di hantar oleh bapa ke uiTM.
Memang kehendakku untuk pulang awal ke ostel.Maw membuat assignment yang berlambak konon.Hehe..apa tidak…di rumah memang aku bercuti habis-habisan la nampaknya.Assaignment langung tidak ku sentuh.itu baru cuti namanya.Hoho [ jangan contohi sikap aku,buatlah assignment awal² sket ] :P
Sampai jak ostel kul 7 lebih.Solat,kemas² semua benda masuk n sumbat dalam lemari…duduk² kejap..then online..sambil dengar lagu2 niehh


1.       Indah Dewi Pertiwi-Di Atas Satu Cinta (OST Surga Untukmu)
2.       Eren(kangen band)-Takkan Pisah
3.       UNIC-Kau Kawan,Sahabat dan Teman
4.       UNIC-Jalinan
5.       Imelda-Putus
6.       Dadali-Di Saat Aku Mencintaimu    


Lagu semua nih semua best~layann~

Sejuk memang sejuk..aku ni,nama jak berbadan montel comel²,HAHA! Tapi memang tidak tahan sejuk!Terbalik dah ni,patutnya aku lilek jak kalo sejuk..nihh,sejuk gila aku rasa..terpaksa pakai stoking.HUH! pakai stoking best..stoking merah tebal lagi tuhh~ haha..x caya ka best? P try sendiri k ,baru terasa ke’best’an dia tuhh..terasa mcm bayi plak..ops!..uhukk :DD

Masa aku habiskan dengan on9 tengok² facebook wall kawan² serta blogwalking beberapa blog yang terpilih dan sempat aku blogwalking tadi..hehe..tahniah..anda memang aku sayang n bertuah! :D  miahahaha!

Banyak aku mengomel dan tersasar sudah dari entry sebenar aku.Apalahhh…..=.=’
Di sebabkan aku sorang² dekat sini,rum8 pown xda lagi..aishh..takut x jugak takut..aku nihh ok jugak kalo tinggal sorang² dalam bilik.Ok apa,tenang dan sunyi..memang orang jenis aku ni suka bersendirian sebenarnya : )  on9 punya on9 tiba-tiba…lampu PADAM!!!   GELAP!!!!!

‘’Ehhhh!! Lampu mana lampu!!??? Mati aku gini xda kawan lagi nihhh !’’

Aku bercakap sorang² dalam hati (memang sorang pown )

Gabra dalam gelap.

Aku bukak pintu.

D luar ada lampu kecemasan.

Bilik jadi terang sikit sahaja.

Aku semes pak cik letrik.

Tiada balasan.

Apa² pun aku harap dia tolonglah kasi bagus arr L sebab lampu kecemasan tuhh,maw malap suda..


Inilah first time aku sorang2 d bilik xda current..matai!! lugai² keseorangan aku..T___T
aku ni tidak la penakut sangat.tapi kalau suda di tempat lain (bukan rumah aku) takut tuh kuar..wuuuuuuuuu~kukkk kukkkk

Tuk menghilangkan takot,aku tonton Devil Besides You..sudah tengok belum???best!!! Thank u kakak.muahaha

p/s:ni bukan malam pertama pengantin ka apa,nih malam pertama kali aku sorang2 dalam bilik sambil blackout semalam.HAHA :DD





8 orang komen sini:

kaichou pina said...

hahhaa siok kn??? heee ep brapa da kau tgk kunu??

kira kekuri said...

ke 3 kakak~eee!! BEST!!!

fawzeah zea said...

sya xbrani sorg2 dlm gelap..hahahaha

ismi said...

heheheeh...kseian de llo!!

Woofer Storm said...

hahaaa len mcm je tjuk entry tu,sjuk bdn dibuatnya...heheee

kira kekuri said...

@fawzeah zea aku berani jugak..asal aku x d tempat orang,mcm asrama ni kin takut..ada hantu..:D

kira kekuri said...

@ismi
wat saspen jak kn ildah..ahakk~

kira kekuri said...

@Woofer Storm alaaa~~aku ok jak ,ko yang sejuk semacam..haha :DD