Klik ok? TQ so much !

Monday, February 7, 2011

Devil Besides You !

As salam aku ucapkan :D harap semua yang 'terbaca' ni sihat sentiasa. nghehehe.
Aku sekarang xda kelas.Jadi duduk la aku d dalam bilik aku ni.Lepas jak bantai soto yang x sedap semangkuk tadi,aku naik ke bilik la.Pastu on9 n tengok Devil Besides You!

Ntah knapa,tengok DBY ni melahirkan rasa bahagia d hati.HAHA! tengok2 cita nih bikin aku senyum sorang-sorang n bahagia-bahagia sendiri ! aduhh..mana x,cita ni memang membahagiakan orang! 7 Bintang tuk cita nih.
Dulu aku pernah tengok sikit2.Pastu malas.Then sekarang aku pi layan la,sebab hari tuh dekat rumah kakak aku pi layan cita Why Why Love,jadi aku gi mintak DBY dekat dia. hohoho Bestnya ! ^^,

Cita ni aku baru tgok 5 episod.Dari episod 1-- 5 x habis2 aku senyum.awet muda la aku gni la tambah.YES!
tapi bila part sedih,sedih lah kan? aduihh..gila la aku gni ni.haha~ Drama ni sudah lama sebenarnya duluuuu lagi..waktu aku skolah menengah..


 pelakon Devil Besides You 





Cita ni bukan lah cerita drama korea ka apa,ni drama Taiwan ! aku memang la minat jugak dengan Korea2 tuhh,tapi bila da masuk cita Taiwan aku rasa lagi best! :DDD 
Tengok cita2 Taiwan ni bikin aku pandai cakap cina sikit2. errr..boleh la..hehee
Taiwan best~sbb slalunya pelakon dia acting n singing! hebat kn? hehe 

k out dri entry x bermakna aku ni..hehe layan~


nota kaki: aku minat Taiwan ! :D wo ai ni Ah Meng 

14 orang komen sini:

Woofer Storm said...

slm..suka betul dia btgk cite korea ar,aku suka juga baa tapi tda bahan mo tgk.cukp2 la ngan novel,kalau beli cd korea alamat bungkus aku bulan2.heeee

ismi said...

hehehe...bukann mainanku korea n taiwan..hindi!! haha

Woofer Storm said...

dear,tag anda..
abaikan jika bz..

http://www.wooferstorm.com/2011/02/jom-join-bloglist-burungman.html

MyMye MyMya said...

aku suka tul citer nie....sweet gitu ^_^

Cikgu Fikri said...

hahaahhah..
ingatkan batul2 lah ada divel beside me...
rupa2nya citer korea..
uhuuhhu :)

kira kekuri said...

@Woofer Storm haha~ ni bukan korea la brader,nihh Taiwan drama..*thumbs up !
:D

aku ada 1 cd drama,memang berbungkus la..xda masa maw tengok! maka lama suda d beli =.=''

kira kekuri said...

@ismi
woikk~mainan aku juga hindi tuh! haha.. :DD punya best hindi ! movie la..drama hindi aku x main..perghhh~
drama sikit jak aku ska..hek3

kira kekuri said...

@Woofer Storm

aku rasa aku bz taw..hee

kira kekuri said...

@MyMye MyMya aduii mema~kau la rakan seperjuangan ku! :DD best! best! >.<
(gila sda) hensem tul senyuman laki dia nihh..aduihhh ..

kira kekuri said...

@Cikgu Fikri ada la devil tuh selalu,sentiasa berusaha mnyesatkan aku..tapi ni devil lain..drama Taiwan la..heee

kaichou pina said...

hakhakhakhak!!!!!! TERSENGIH- SENGIH juga d sni....hahahhaa naa ambik kau...begtula prsan ak jgaa...hahahaha....

kaichou pina said...

ooo ya by the way....korea pn best bhaa hohoho....dua- dua drama taiwan n korea ada kebest-an masing2......best ngn cara tersendiri...hehhee trpulg la ma audience tuk judge..hehee...=)

kira kekuri said...

aHAHAHAH!KAKAK JUGA TERBAIK! *THUMBS UP! tenggeehhhh! haha

kaichou pina said...

tenggehhhh!!!!! hahahahaa xD