Klik ok? TQ so much !

Tuesday, February 8, 2011

Novel or drama??

As salam semua sahabat.Sudah makan belum? kalau belum pi la makan.Biar badan bertenaga sikit bah.Huahuaaa :D  memang kasihan la aku ni...perghhh =.= tadi petang pas mandi,semangat tul maw gi BTC punya kafe,gi la iron² seluar,alih² seluar aku terbakar plakkk~hmmnn sebel (bhasa Indon) akuuu :(  Tapi terbakar pown aku pegi jugak.Ya la,sudah berapa hari tidak makan nasik nih,hari-hari megi..kalau camtu alamat perut aku isi mee jak la nampaknya.Kesiannn..

aku sekarang dua hati ni antara membaca novel or layan drama nih.Ishh² dua-dua pown pebbrett aku.
Nih novel rum8 aku yang bawakkan.Selalunya aku yang bawak novel gi bilik.Boleh bisnes novel suda aku ni.Banyak apa.muahaha.Tapi sekarang aku bawak sikit.Sem ni aku beli lagi 3 novel kalau x silap.Perghh,kalau da minat sanggup.apalah aku ni..habis duit terbang tuk benda cam itu bahh (=.=) ,biar lahh..hehe



haa,nii nahhh..ada sesiapa suda baca?? best ka?
hak3.aku belum habis baca nih barang,baru depan² jak aku baca.
Rumate aku kata siok,so siok lah tuhhh :D

pastu ada gak drama lagi yang aku maw habiskan
Devil Besides You.

duihhh.pening la cam ni.

Novel or drama??? 

eh tapikann ada bah novel aku suka baca,membacanya membuatkan aku mcm tengok movie plak.Serius!
bestnya~ terutamanya novel karya Ramlee Awang Murshid,Trilogi Bagaikan Puteri


-sumber gambar Encik Google-

nih la novel tuh,mula-mula Bagaikan Puteri-->Cinta Sang Ratu-->Hijab sang Pencinta

cerita nihh memang best! betul !
rugilah sepa x baca.
Dulu waktu aku masih dekat Tun Said,kawan aku Ildah pernah syorkan pada aku baca benda nih.
Tapi aku x minat. Tidak best konon,sekali baca..fuhhh! Jatuh cinta aku pada watak Laksmana Sunan.Lagi-lagi dengan penulisan yang best,yang selalu mengingatkan kita pada Allah 
Best nya kalau watak Sunan tuh wujud,tapi apakan daya,watak akan kekal menjadii watak dalam buku.... 
http://www.emocutez.com

buku ni aku cuma punya dua jak.Cinta Sang Ratu dan Hijab Sang Pencinta
dan ini jugak..sambungannya..
Cinta Sufi~Tapi cinta sufi nih xda kaitan dah dengan kisah² Trilogi haryani tuh.Habis sudah.Kali ni kisah Sunan dan Catalina plak.Heee..bagi yang belum baca tuh,aku saran kan novel nihh,sebab memang terbaik punya! :DD
http://www.emocutez.com




p/s:aku bengonggg dowhh

4 orang komen sini:

nur aisya humaira said...

buat satu2...hehe..:)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

Sunan kepunyaanku..hahha..
kalo sy siang2 tgk drama mlm2 sblum tidur pulak baca Novel..dua2 dpt buat dlm sehari ;D

kaichou pina said...

hakhakkkk!!! lau ko tya ak....mmg itu drama dulu laaaa......mna le kasi 'feel' lau sda tgk jauh2...hahaha....bhaaa pastu p cari smbgn cinta sufi tu ah....

samizul.net said...

Ramlee Awang Murshid, bekas DJ muzikfm.. Kan bagus kalau tempat kita ni karya2 camni yang difilemkan.. ^^,