Klik ok? TQ so much !

Friday, February 25, 2011

My 1st Giveaway by Shida dan Esya



as salam semua..Bangun pagi menghadap laptop.sebab da xda keja kena buat. Hari ni,semua class kena cancel!! yeaaaayyy :D [ sempat lagi bergembira]
okeh,jum la aku straight to da point. Aku join GA nihh .hmnn.. aku rasa ini 1st Giveaway aku join tuk blog aku ni. Thanks kepada blogger hebadd ni coz da tag aku,Woofer Storm. Thanks fren..len kali tag lagi arr..  ?
heheee..* muka x taw malu minta² kena tag balik²* sila lempang muka aku.*dushhh! dushhhh!

wokey, GA kali ni adalah dari Dunia siGadis'Biru dan Esya Erisya.
Jom join ramai-ramai :D

dan Jom tengok syarat-syarat nya laju-laju sini..


  1. Mestilah korang kena ada blog nak join GA ni. Mana yang tak de sila la buat blog ya (:
  2. Follow blog shida dan blog Esya (tiada paksaan ok) *kalau suka blog shida sila like my FANPAGE (:
  3. Buat tajuk entri " My 1st Giveaway by Shida dan Esya " . copy banner pada entri dan sidebar (link kan ke blog shida)
  4. Sila sambung slogan ini : saya suka buat blog kerana........ *buat seringkas yang mungkin sebabnya shida tak suka baca yang panjang lebar macam karangan =p (buat ringkas tapi menarik dan padat)
  5. Setelah selesai semua diatas tag 5 rakan blogger korang (dia mesti tahu) dan komenkan link korang ke entri ini. Mudahkan =)

Slogan dari aku: Saya suka buat blog kerana,sini saya boleh jumpa kawan-kawan lama saya yg jarang berhubung dan jumpa kawan baru.sekian =D



http://www.emocutez.com

8 orang komen sini:

marshmallow said...

phewitttt dear!
hehehe thanks tag saya.
nanti saya buat ya.
hehehe

kira kekuri said...

yeahhh ~~ wokiess dear! :D
hehee

sicKo^ said...

Good Luck yer..

sicKo^ said...

Good Luck yer..

SheNn said...

goodluck !!!

Wan Fakhrul Rin said...

Hehe. Thanks for the tag :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..pika tajima..malunye :)

shida saje said...

hyep dear tq join GA shida.
GudLuck k hehe,naseb slogan xmacam karangan =P nicelah!

salam kenal dari shida =)