Klik ok? TQ so much !

Saturday, February 26, 2011

cancel class=HAPPY, cancel class=BORED!! =.='



as salam semua. hmnn..aku rasa ngantuk,tapi gagahi juga diri tuk meng'update' blog nihh,dan tingu2 blog kesukaan aku. ehemmm ..hee
hari ni,ehh kemarin [ Jumaat ] xda kelas.


Ni pun satu hal jugak nih. cancel class=HAPPY!!!,bila dekat bilik cancel class=BORED! =.='
Serius bosannya.adehhh.. maw jalan gi 1B xda budget pulakk. 
Len kali kalau aku ada bajet aku jlan la gi sana.. kalau minggu ni x dapat.Maybe awal bulan 3 la aku jalan-jalan gi sana. Yahooo!! ehehee..sepa maw joinnn?? tiada kn? hahaha =D *sia-sia aku bertanya.. T_T


Tadi malam ada amanat pengarah kampus. huuuh.Aku lagi suka Pengarah Kampus yg baru nih dri yg lama. Best! Sporting! semua dia..hahah.aku tabik la ngan dia nihh.Pernahh dulu Naib Canselor UiTM gi kampus Sabah,waktu tuhh sesi bergambar student ngan si Dato Prof Ir Sahol. Boleh pulak sorang pelajar nihh unjukkan handphone dia minta tolong ngan si Pengarah Kampus nihh ambik picture dia ngan Si Prof Sahol ni.ahahahah! Hahh,dia pun terus snap picture dorang dengan rela hatinya..best pulak owh aku rasa..Waktu tuh memang sesak.Sesak ngan org yg maw ambik gambar ngan Prof Sahol ni. Bukan sorang yg mintak ambik gambar dri pengarah kampus,ramai! aku ktwa jak tengok situasi camtuh. Best! jarang-jarang berlaku kn? kn? ^^



Ehhh!! 'mama' dunia blog aku da marahhh! wokehh wokehhh..I'll go sleep :DD

psstttt* psssttttt* heyyyy (whispering) kamu pown tidur jugak la. Nnti kna marah ? (merepek) hehehe..wahh x lama lagi bulan 3! ^__^

nota Kira Kuri: bisuk jak lah aku story sedikit pasal Amanat Pengarah malam tadi..heee







5 orang komen sini:

Rahayu Takon said...

aku pon suka.. dei3 orang uitm.. hahaa

YUL said...

haha, kalau macam tu baek ada kelas jak kan? hikhik, biar tak buring,

FadThiaismyname said...

hehe.. senang ja ilangkan rasa boring.. makan dan tidur,. =)

Khairul D' Zaman said...

amek bau lagi skali. wa asyik wangi je kat cni kan ape perfume anda ya? hahahaha. slmat berstalker2 ya !

p/s : xda shout box ke susah nak komen laa

Woofer Storm said...

mama ko marah sda,p tdo cpt..ermmm
cool dear^^