Klik ok? TQ so much !

Tuesday, February 22, 2011

I am waiting for ur call





as salam. heh.Tengah aku siok-siok lepak dekat bilik sorang²(tadi petang),telepon aku berbunyi. Panggilan yang memang aku nanti² kan dari sahabat aku ni. da lama x ber'calling' . wahh rindu nya kat kau SHEEDA ! :D SHEEDA FAREEDA . Cantuk eh,cantik bah kan nama dia .. ( ?  ) orangnya pun cantik jugak. hihihi.


-pinjam dari Fesbuk Sheeda-
Sheeda ni aku ingatkan xkan ada fesbuk la.ali aliiihh wahh ada sudah.Haha :D
nama pun lain dia guna,Erisya Basyirah..muahihuhaa
Hidup Sheeda! :D





Sheeda nih kiranya kawan aku yang rapat la.Mula rapat sejak FORM 2 dekat sekolah lama. Gila lah.Dorang la geng kamching hamching aku. Rindu plak dekat kelas dulu. Kami bertiga duduk belakang sekali ( aku,Pining dan Sheeda ) paling² dekat pintu..banyak angin dekat pintu,lagi² dengan sekolah atas bukit yang nyaman..fuuuhhhh *
Sekali sekala bergaduh dengan Alieff.Alieff pernah 'sound' aku. Perghhh Alieff,aku ingat tuh. Hahaha. tapi x smpan dalam hati la. hehe..^__^


Eh,sedang aku godek² gambar terbaik dari ladang Google aku terjumpa benda ni. Eh,ada jugak kn? wohooo





kan aku suda kata.pemandangan sekolah aku cantik apa.
pemandangan jak cantik..hee


surau dulu.sekarang manada mcm nih..

warna ijau2 sekarang.muahaha


asrama laki2



pemandangan asram pempuan a.k.a. Aspuri dari Tangki kali? haha
Sekarang dataran Aspuri tuh suda xda. Yang ada cuma Dewan makan baru.
Alaa x best la :(


blok B



Aspuri.Ehh tuhh haa aku ! ada dalam gambar tuhhh ! ( aku sedang bermimpi ) =.='


Jalan gi kantin.Siok. Makan nasi lemak pakcik Guldam + telur=sedap!.lalalaala~






Bangunan lagi




Jalan bersejarah bagi aku.
Kena kejar Ketua Warden.. =.=


wow! bengkel~ lalalalala~ sekarang benda ni semua da xda da.
Pilak yang concer,banyak rumah 'pilak' dekat sana sekarang ni.Miahahaha :DD



SHEEDA! aku rindu kaww heee!! :DD




4 orang komen sini:

kaichou pina said...

ak pun RINDU sekolah!!!!! huhuhu tmbh2 lagi dgr lagu ko ni sedi pal..huhu

kira kekuri said...

@kaichou pina eeii aku jugak! >.<
haha lagu ni khas tuk kamu,terbaik dari ladang joo..miahaa

Woofer Storm said...

aku lagi rndu skola..tun said,aku dtg...heheeee

kira kekuri said...

@Woofer Storm hahhaa aku lagi rndu skola Tun Said,rndu ko jg (hahaha!!!)..so, bila balik sabah?