Klik ok? TQ so much !

Monday, February 21, 2011

Good Luck untuk sahabat STPM 2010




assalam.Heh.


Hari ni ni maybe my 1st entry tuk hari ni.Hari ni,hari yang penuh bersejaraaaahhhhh *tekan ayat itu*
untuk kawan-kawan aku yang ambik STPM last year 2010. HAri ni result kuar. Fuhh.Berdebar-debar jugak aku rasa. Aku plak yang berdebar,walhal aku x ambik STPM pun.=.='


Memeng,kawan aku yang adik dia nama Ramizah Ahmad yang mana telah di salah anggap oleh orang ni [ KLIK SINI tuk gi blog dia ] yang mana dia ingat aku ni kakak si Ramizah..Haha.Salah orang wehh.tuh adik Memang.Orang Kg. Tartipan. huikkk :p..ahh,panjang berjela plak pengenalan aku pasal kawan aku Memeng nih..=.= ok,aku lepas aja wish 'gud luck' bagai ,tanya punya tanya,owh..result kuar jam 12 nnti.Wahh..


Apa-apa pun Good Luck untuk semua kawan-kawan yang ambik STPM 2010.
Ajie,Memeng,Enong,Elly,Noni,Fatma,Fadhila,Yanti,Azizul,Dayat,Rizal ( Linton ),HAfiz Rizal dan mereka-mereka yang terlibat.ehee..


"kejayaan takkan datang tanpa usaha"




http://www.emocutez.com>Good Luck<


nahh terimalah tarian 'Bintang' dari aku Alisa Syakirah ehh, Siti Syakirah! :D
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

10 orang komen sini:

YUL said...

dah kuar eh? haha, tak tau pulak erk, gudluck yea kpd sesiapa yg ambil result tu, semoga dapat keputusan yg cemerlang gemilang dan terbilang, hehe

Zaiya said...

huhuhu.. terasa tua pla bila dh jauh tertinggal zaman stpm tuh.

Sumandak Kinabalu said...

Ya, good luk kepada semua :)
Apapun keputusan, terima lah seadanya...Kepada yang gagal tu, jangan putus asa. Cuba lagi...

Wan Fakhrul Rin said...

Haha. Kee pun nak exam ni :) Moga kita berdua bersama diiringi kejayaan. Chaiyok2! :p

nelly said...

gud luck too.. =)

rizwan's sweetheart said...

semoga mereka semua berjaya hendaknyer...


salam ukhwah! jom singgah blog fda... kita jalin persaudaraan...

kira kekuri said...

Amin semua~~ :DDD love ya guys

Woofer Storm said...

ala2 comel....hehee
bukan aleesya syakirah ka??heheee
tag sni dear,join kalau tak bz k...

peace^^
http://www.wooferstorm.com/2011/02/reens-diary-giveaway-lahh.html

Woofer Storm said...

alisa,sayam tu sayang ba dear..hehee aku cilok dari shag.hehee

kira kekuri said...

owh.baiklah.