Klik ok? TQ so much !

Saturday, February 5, 2011

Ibarat awan di langit

as salam smua sahabat blogger.Harap anda semua sihat sentiasa. :) jangan jadi macam aku,berpenyakit nampaknya T__T.penyakit apa? biar cuma aku yang tahu :)


mood ? mood aku hari ni samalah seperti awan-awan di langit,kadang² cerah..kadang² mendung dan hujang lebat kadang²!


Kepala berat dan penat memikirkan perkara² yang berlaku dalam hidup aku ni.Berat sangat..
Kegembiraan,kesedihan,penyesalan semua bergabung menjadi 1 rasa dalam hati aku ni..
kecewakah aku akan perkara yang pernah aku lakukan?


nampaknya "YA"


http://www.emocutez.com

8 orang komen sini:

kaichou pina said...

apa skit kau itu??

Woofer Storm said...

slm..

mood mnusia ni tak menntu,mcm sy pun mcm tu gak..kdg2 ok,kdg angin smcm..pelik kan??hehee

tag cik kira disni..

http://www.wooferstorm.com/2011/02/contest-1-bila-saya-mati-by-sissyira.html

alinac lover said...

smoga sihat2 je ye

Woofer Storm said...

slm dtg pagi kat sni....

apa tajuk lagu ni??best la..

kira kekuri said...

@kaichou pina hehehe :p

kira kekuri said...

@Woofer Storm memang lah manusia begitu bah achie..tag? insyaAllah kalau ada masa akan d join :DD

kira kekuri said...

@alinac lover thanks kak yong :D

kira kekuri said...

@Woofer Storm Waalaikumsalam warahmatullah :] best kn? pi la download~~heeee

tajuk lagu : Di Atas Satu Cinta by Indah Dewi Pertiwi (OST Surga Untukmu )

hee jgn lpa download