Klik ok? TQ so much !

Saturday, February 26, 2011

oh Bulan..dadaa

Layan..lagu fevret..Oh Bulaannn~~~ lalalala~





oh bulan
enggan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh





Kira Kekuri: berangan-angan maw pandai main gitar,tapi sebenarnya tidak mampu dan mengerti untuk memetik gitar dan mengenal chord pun! hmmmphhh! T_T
minta ajar,xda siapa maw ajar..
aku hampehhhhh~
begitulahh rasa hatiku,yang kian ku tak mengerti..erkkkk :P
hahahahahha..

Kepada Thira,kalau kaw baca blog kakak nih,aku harap kaw chill selalu k?
kawan x semuanya bagus..apa yg dorang sindir,kita seharusnya sabar jakk k?
LOVE YOU! :D

and semua Kawan aku di dunia blogger nihh!
LOVE YOU ALL! Thanks kozz sudi datanggg k?? 



maybe ini entry last aku..aku ingin bersara dari dunia nihhh..
http://www.emocutez.com

 






 
anggap ja la aku yg nyanyi nihh..ehee
nihh bukan aku yg nyanyi la..Yuna! hahah :DD
nnti la aku nynyi tuk korang..hehe


p/s:harap perasann aku di terbangkan angin UiTM nihhh..choiii! 





13 orang komen sini:

marshmallow said...

hehe sedapnya cik kira kekuri nyanyi!
suka lah. nih yg nak pegi belog cik kira selalu nih. hehehe :)

fizalinolie said...

Hehehe.... Tul kata marshmallow tu.. Sedapnya suara cik kira kekuri nyanyi.. Hehehe. Gambar pegang gitar tu pun cantik bah... :)

fyqa said...

hihi...
nice...
;D

btw anda telah di tag !

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

Zulkifly Omar said...

uii jangan bah berenti blogging...

FadThiaismyname said...

wah wah..mo men gitarsudah ar.. hehe

kira kekuri said...

weehh~bukan aku la yg nyanyi tuh.hahaha..tuhh Yuna la..haha ^^

fizalinolie said...

Hehehe.. Tahu bah.., saja jerk bah nak main2 ngan kira kuri... Thanks 4 ur reponse. Tapi kalau betul apa salahnyer... Hehehe.

MyMye MyMya said...

nice ^_^

.fadzmie.met. said...

tengok gaya pegang gitar tu, buli suda jadi pengganti Yuna ni. :)

Wan Fakhrul Rin said...

Erk? Kira nak berhenti blogging ke? Aisey, sdey nye dgr T_T Wish you alla da best in all of your doings :)

Woofer Storm said...

napa berhenti?pasal aku lagi ka??aku ada buat silap fren??kalau ada,sory k.. tapi tak perlu la nak off blog,on je kira..kalau ko nda suka,nda pyh dtg blog buruk aku..aku ok ja fren,janji ko senang hati...cool k^^

Novelgurl said...

salam..ala npe nk berhenti berblogging ? x yah la..

fizalinolie said...

Hehehe... Masuk2 jer blog ni terus dengar lagu disertakan lirik lagu lagi tu... Hehehe.... thanks singgah ke blog saya :)