Klik ok? TQ so much !

Friday, January 14, 2011

memang melepas lah aku T_T

okeh,memang aq melepas la kali ni.aishhhh.sedang aku usha² blog penulis novel..then aku terjumpa ini.Fulamakk..'inilah benda' yg aku 'melepas' kn tuh.AIGOO.T____T



kakak aku cerita dekat aku kedua² buku ni ada related.HAHA.
dorang yg ada kat watak Kau Sayangku kazen ngan si watak dekat Sambutlah Cintaku.
rugi la aku x baca dulu.sekarang?mencari plak buku ni T_T


d mana maw cari buku novel ni lagi?Alkisah dulu dekat skolah menengah kawan aku si Siti Aminah,ada bawa buku ni.Aku maw baca waa..tapi kakak aq x suru.HAHA.konon sbb masi budak² =.="   jadi diorang ja la baca.Sekarang ntah dekat mna lagi maw cari buku ni.Sbb asal aku g store yg jual buku cnth mcm Harris,Eaton n Popular,memang aku x nmpak sebijik pun buku ni.Sedih.Aku maw beli tapi kena save money tuk dis sem.T___T 
Pinjaman PT pun aku dapat yg half.Tapi bguslah kn half,aku bayar sket jew. keikeikei :D


http://www.emocutez.com
p/s:hmnnn bila lah yah aq akan dapat baca kau wahai buku? 
T______T
*mood sedih coz x dpat baca buku




eh lpa plak,BTW penulis novel ni Bikash Nur Idris.
:] :]










3 orang komen sini:

alinac lover said...

suka baca novel ya :)

Cik Shark said...

@alinac lover

suka kak.hehe

Anonymous said...

KAU SAYANG KU,,,,sa pena bca tue,best arr ;D