Klik ok? TQ so much !

Monday, January 17, 2011

Tangga baru UiTM Sabah








Salam semua n salam 1 malaysia! ahaa..
hari ni hari Isnin.Aku maw x mau ja gi kuliah.Ya lah badan sakit sana-sini,klo ikutkan hati x mau aku pi kuliah.Tapi teringatkan Madam Sarmila yg ajar kami Finance,urghhh..kena jugak gagahkan diri bangun.Kaki aku ni,turun tangga n duduk d kerusi pun sakit.
Ibu jari kaki dua2 darah beku.owhh sakitt...;'[
Tapi sakit ni sementara jak.Ta' pa..nanti ilang lah tuh kn?kena banyak bersabar..

ehh,panjang plak mukaddimah aku ni.
Ok lah..aq ari ni maw cta sal Tangga Baru di UiTM SABAH.
Dengar kata tangga nih akan jadi laluan utama bagi pelajar siswi.
Ulang sekali lagi.Pelajar siswi  =.="


Tangga nih kan,panjang gila! ehh penggunaan kata panjang ka or tinggi?
Ok lah aku gna tinggilah k.Tinggi.
tgoklah pict dekat bwah ni. x kah panjang tuh.nanti 'fit' la badan budak siswi UiTM Sabah.
Hari2 naik turun tangga.Sbb konon nanti penggunaan bas akan di kurangkan,dan oleh itu,tangga baru ni di bina ujung sem lepas,n sem ni dah bole guna dah..


apa2 pown dgn fizikal aku camni,a ahh..kompom akan ada pengurangan lah ni if aku naik turun tangga hari2.hahahahah~(ktwakan dri sendri)


jom tgok pict tangga yg tinggi
Opppp!!ada iklan model dlm pict aku tuh.Tuh kwan aku.shanty,Dayang n Nurul











p/s:kalo gini kena bawak baldi spare la gi kelas,mana x,sebelum masuk kelas sudah 'bermandi peluh'

8 orang komen sini:

sekamar rindu said...

salam..

tak bilang ke berapa bilangan anak tangga tu..??

Cik Shark said...

@sekamar rindu

eh,lpa plak maw kira..nnti la bila ada masa :)

ain shakirah muhamad said...

helo. i da folo u balik heeeeeeeeeee:) x besh langsung tangga cmtu kan,, tp ok jugak de tangga n de roof skali... at least x basah lau ujan,, x macam sy ni,, ari ni terpksa g clas dalam basah hahaha.. banjir! banjir!

yuyu aziz said...

hai shark!

suke tgk header blog awak somel! :)

Cik Shark said...

@ain shakirah muhamad

ada atap tuh yg best..tapi jalan dekat tangga nih yg x bestnya..hihihi,BTW tq ^^,

Cik Shark said...

@yuyu aziz

owhh thank u! :) heee
haii yuyu!! ^__^

Woofer Storm said...

mcm best ja ni..teringt tangga tun said,tapi rasanya ni lagi tinggi kali...heeeeee

tim said...

tangga ini lebih menyeksakan dari tangga gajah aka tngga ke fasa 3