Klik ok? TQ so much !

Friday, January 14, 2011

Malam Sabtu




Hello n assalamualaikum! ^__^
hari ni malam sabtu.apa yg bestnya ngan malam sabtu nih.?
malam sabtu ni malam free.Bole buat apa² yg terngiang² di fikiran. :]
Tapi x la kan macam John Travolta.Saturday Night Fever..gi disko.=.=' jangan²..dosa ja dapat.aisehhh.seharusnya wat la apa² yg berfaedah..contoh study ka,tgok tv ka,baca buku,..blogwalking..ehemm..hehe ,blogwalking bole jg bantu orang kn,upkan traffik.

http://www.emocutez.com
*menari²*



http://www.emocutez.com
*study ann baguss,but bosan plak.=.=" *




tiba² teringat novel yg terkandas pembacaannya.ada 3 lagi.
owhh man.=.=" ingat tadi maw study.ni lah ni bab² novel ni sbnanya klo bole x maw terkandas di bulan membacanya.Tapi memandangkan sekarang nih ada masa yg gila² free
(saturday night la katakan) aq maw habiskan lah.ecececeee


=..=' makanya next week aku ada quiz Law maybe.Gila ar keja aku nih.
sekarang tgah dengar lagu Francisca Peter.wah best.aku ni suka ngan lagu yg mmberi nostalgia gitu.bestt apa.lagu lama la yg best,lagu yg wujud waktu aq blum lahir di dunia ni.HAHA.ntah apa n knapa aku bole mnat lagu tuh.semua best.kadang² mcm maw nangis gak dengar lagu² 90-an,80-an..fuhhhh*


k dadaaa uols.have a nice day :)







4 orang komen sini:

rockinsudu said...

haha. lame gak xyan Francisca Peter. hehe

sekamar rindu said...

salam..

singgah pagi folo ur blog,.*20

Cik Shark said...

@rockinsudu
sama arrr best kn?hihi

Cik Shark said...

@sekamar rindu
thank u..aq pun follow ur blog jg :] mmg best