Klik ok? TQ so much !

Sunday, January 30, 2011

Aku kena pinang,ehh kena tag!! :DD



heyy~aku kena pinang ehh kena tag! pinang?? dlam mimpi la k. kali ni kena tag oleh rakan blogger yang best Sasa,yang lalu plak kena tag oleh Woofer..tq,len kali tag lagi bole ka? haha (muka x taw malu minta kena tag balik² woooahh) okehh aku da jawab :]







~Dua soalan tentang blog~


1. Nama blog anda dan sebabnya.
Nama blog saya ni Kira Kekuri.Sebenarnya terpikir tiba-tiba jak tuh.Kekuri kalau dalam bahasa Bajau maksudnya Main-main..jadi Kira Main-Main.Nampak macam tajuk mengarut plak.


2. Kategori blog anda ;personal, photography, food, place, fashion etc...
macam lebih kepada personal..hmn..


~Soalan rawak~


1. Warna kesukaan anda.
Biru,Putih,Kuning,coklat,hijau

2. Kenangan indah zaman kanak-kanak anda.
Sangat banyakla kalau zaman kanak-kanak :DD

3. Lagu kesukaan sepanjang zaman anda. Link daripada youtube.
Tamaki Nami-Realize  pernah dengar? hee

4. Lagu terakhir anda dengar.
Lagu OST drama Secret Garden yang sangat popular tuh.HAHA! (yang belum tengok or download Secret Garden tuh pi la Download or tengok di 393)

5. Lagu kegemaran anda ketika bersenam/bertugas.
Lagu katun

6. Lagu yang akan anda dengar ketika hendak tidur.
Menanti di Barzakh (aisehhmenn), dan banyak lagi

7. Orang terakhir yang anda sms.
my cousin,Aca

8. Percutian menarik yang pernah alami.
Hemmm..aku rasa waktu gi Pulau Labuan ramai2 dengan 1 family 

9. Makanan dan minuman?
Masakan mama aku,bakso dan air sejuk 

~Favorite quote~

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile 





~Foto inspirasi anda~



cat n sea ♥ it




~Foto senyum anda~


haha,hantam sajalah :]


Apa-apa pown thanks dekat Sasa sebab tag aku.
Dengan itu aku Tag lagi beberapa rakan  : )



kalo free dan rajin jawab la..hehee

k adiosss amigas :D










5 orang komen sini:

Anonymous said...

eiya : thanx tag..hhehe...sdg berusaha mo bt ne

Woofer Storm said...

slm cik kira,

tag tau,rajin buat laaa
http://www.wooferstorm.com/2011/01/saya-blogger-ceria.html

Woofer Storm said...

slm cik kira..

kat mana ni tak update n3,bz ka?heee

tag kat sni,soryyy
http://www.wooferstorm.com/2011/01/giveaway-special-giveaway-from-moscow.html

kira kekuri said...

@Anonymous go eya~goooo! haha ^__^

kira kekuri said...

@Woofer Storm
waalaikumsalam..ada bah aku sini jakk aku nih..wokehh insyaAllah akan di jawab kalo ada kelapangan :D