Klik ok? TQ so much !

Friday, January 28, 2011

[bosan] di pagi ini

salam,tengah aku duduk2 sorang2 sini dekat bilik,minda ligat berputar mcm Roda Impian la nmpaknya.
Apa yang best hari nie??mestilah ada yang best! hari ni hari Jumaat.hari yang mulia. Hari ni jugak patutnya dua kelas,tapi Kelas Malaysian Economy cancel,jadi sini la aku dekat bilik nih lepak2 bersama laptop buruk aku.


http://www.emocutez.com




Apa lagi yang aku lakukan hari nih? owhh yahhh,aku gi hias2 blog kwan2 aku.Best apa hias2 blog mereka.Kalau sudi, jenguk n follow la blog dorang nih si Ildah si Tika si Ajie...sila2 jangan malu2 follow k? dorang nihh baik,tidak macam aku nihh yang mungkin x pandai menghargai kwan nih.knn.?? kn??  :D (merepek kejap)


Tadi watkan header untuk my friend si TIKA.Kesian jgak tgok blog dia tuh bogel-bogel tanpa header.
Jadi aku wat kan.Dah siap aku gtaw c Tika yang header dia sudah siap :D si Tika Gembira,aku pown ikut jugak gembira sbb ada jugak orang yang turut gembira dengan hasil aku yg x seberapa tuh.hehe..klo maw jenguk boleh singgah blog2 yang dekat atas tuh.simple.itu yang perlu.kalau sesak betol tidak jugak bagus tul .bahh jadi kasi simple2 jak la..heee


aku tidak sabar balik rumah.Malam nih kena ambik kakak aku dekat airport.Kakak aku ni pown 1,aku da pesan naik bus jimat sikit,maw jugak dia naik kapal? =.=' tidak pa lah maybe dia x suka naik bas kan,jauh n memenatkan,lambat gi sampai.Jadi kasi biar.
Bapak aku pulak lain agendanya,tadi pagi waktu dalam kereta idea kreatif n inovetif keluar dari kepalanya


''nanti kalau kakak kau sampai sda di airport,kita purak2 tapuk di balik tiang biar dia ingat dia tidak kena ambik''


''baru tuh,kita off lagi handphone biar dia call ² ndak bersambut..nanti kita rakam ² lagi dia mencari ² kita..hahaha!"






memang geliga pikiran si bapa.HAHA!!




http://www.emocutez.com

10 orang komen sini:

FAWZEAH ZEA said...

hi,,sya borink gak,,,hahahaha best dpt bca blog kmu nie xjga borink btl..:)

MyMye MyMya said...

Waaa....hehe...bgs2...tlg2 kwn wat blog....hehehe

kakyon said...

hari ini mmng boring..tu merayap sampai kesini..hihih

kira kekuri said...

@FAWZEAH ZEA kn boring? huhh btw,thanks :D
biasa2 ja blog nih,tulis apa yg d pikir bahh..hee

kira kekuri said...

@MyMye MyMya tolong menolong amalan mulia :D kn mema.hooho

kira kekuri said...

@kakyon hai kak yon!

Sasa Al-Sharif said...

aku selalu jgk tlg cantikkan blog kawan. mcm syok pla. puas ati tgk blog tu makin semat

kira kekuri said...

@Sasa Al-Sharif
haaa~~ gitulah jugak perasaan aku..hihihi..best tengok ;]

kaichou pina said...

hahhaha!!!! nehhhh x jdi pn rncgn kmu tuh..hahaha!!! ( kesian bru bca blog kau ini)

kira kekuri said...

@kakak HAHA!! memang! :DDD