Klik ok? TQ so much !

Sunday, January 23, 2011

adalah sangat menyedihkan bila orang x kenal kita T__T

Salam.Mood tengah sedih + lawak,ehh ada ka mood lawak? haha!!
ntahh la kali ni aq rasa betul2 lawak lahh kali nihh. 
Tadi pagi dekat fesbuk,tengah aku facebook-walking haha,aku terjmpa FB junior aku.Si Vivi Farhana. So pegi la aku memulakan mukaddimah dahulu..at first aku gi add dia la. lepas tuh,pegi la tulis dekat wall dia.


"vivi!HAHA!!"


wahhh! nmpak semangat ann aku??


''cik kira?kta knal kh?''


huhh?! haha lain yg aku harap,lain dia balas.HAHA. ingat kan dia akan say 'Hi' dekat aku ka.Tapi tanya kenal ka tidak..haha!


Aku pown ketawa2 sorang atas katil.apa jadi ngan dia sampai x kenal aq?? aq nih ktua dorm dia dulu.Owhh maybe sbb aq gna nama lain ann? 'Cik Kira' cuba aku bagi nicknem aku sana  'besar' mesti dia knal kutt..len kali maw letak niknem aku la,manatahu pastu baru owang kenal.hikhik



cehh,semangat aku
sekali...
.
.








haha!aduhh at last dia ingt jgak aku T__T
nanges x berlagu aku if dia x knal aq

apa2 pown junior2 aku mmg best.haha.
apa2 hal crta kat aq dulu.Terutamanya bab2 hantu nihhh.





4 orang komen sini:

Woofer Storm said...

mcm aku pun nda knl ko lagi kan??ermm

kira kekuri said...

@Woofer Storm aku pun belum pasti la Achie,its depends on u if u know me or not ... really don't know ..so wat do ya think?

ismi said...

heee.. :) tu la nama ko lain bah tu. nice song!

kira kekuri said...

@ismi
hai Ildah..tu la,cuba aku simpan nama 'kak besar' pasti dia kenal kn? hikhik...
lagu best kn? trus tringt orang yg aku mint,tapi dia x minat aku.hahahha