Klik ok? TQ so much !

Tuesday, January 18, 2011

Wanita dan makeup !


Salam 1 malaysia.Halu semua..harap dah mkan tgahari..hehe aku dah makan tgah hari..jam 10 lbih tadi ^.^


wanita dan makeup,memang x dapat di pisahkan ka?
ada orang,klo x pakai make up muka mcm 5 hari x mandi.Pempuan mostly,pakai makeup tuk cantik.Tapi klo aq lagi prefer x pakai make up.Cukup la dengan rpa yg Allah kurniakan.
Natural beauty lagi baek..( cehh,mcm aku Beauty,aku ni Beast!) hoho :D

Orang yg pakai make up nih,dalam pndangan Shark la kan,kalau kita pandang muka dia yg x pakai make up,lain benar..pelik plak..hati kadang2 bertanya2.."ehhh lain plak ya muka dia x pakai makeup! x cantik arr" hah~nih sah lah ni dia cuma cantik sbb makeup tuh yg tolong.

sebut pasal makeup nih.memang yg tukang makeup tuh yg terer.Cayalah.Yg muda nampak + muda,yg tua pun (opppss) nampak muda jgak la jgak,takkan la makin tua..


jom kita tgok 'rupa' mereka yg tlah di transfer jadi cantik sbb makeup! ^_^












owhh muka pown dri berbintik2 ilang semua..hohoo..memang x dapat d pisahkan.
klo pisah x ilang la tanda2 kat muka tuh..hihihi :p

yang make up diorang nih semua makeup artis..cayalah make up artis.patut arr artis ni cantik2 jew kan.Tapi itulah gunanya make up,mencantikkan yg sedia ada :)


p/s:bersyukurlah dengan ciptaan yg Allah bagi.Yakin dengan diri sendiri.
Cantik,hensem ataw tidak x membawa ke mana pown.

Sekian

14 orang komen sini:

darjeelingSketch said...

wah..memang kalo monyet kena make up pon mesti kalah ratu dunia..wahaha

alinac lover said...

btoi2..lain je rupa klo mekap kan

Nurr Kasih said...

jalan2 kat sini :)

syue said...

hye..i da follow u..follow me back yaw! let's be a friend =b

Syafiq Rosli said...

wanita memang tidak dapat dipisahkan dengn make up

fariehan ibrahim said...

kuasa mekap. ooyeah! xD

diana said...

tanpa mekap akak rasa tak yakin nak pi membeli belah..
hahahha

fatin umira said...

natural beauty sudaah. apa yg Allah da bg kan da cantik :)

Cik Shark said...

@darjeelingSketch owh kalo camtu bolehlah monyet kut bertanding! :D

Cik Shark said...

@alinac lover cantik tapi x la natural..hihi

Cik Shark said...

@Nurr Kasih

hai nurr kasih :)

Cik Shark said...

@diana

owhh hehe..if sya,x pakai make up pown xpa kak..janji jalan..hiih

Cik Shark said...

@fatin umira
yup! sokong kamoo ;)

darjeelingSketch said...

@Cik Shark

hehe..boley kot...no komen la pasal make up ni..sbb mmg x meka up..tp bagi sape yg make up to u all mmg cun but not terlalu over ek..kang ade gak org ingt hntu raya...:P