Klik ok? TQ so much !

Saturday, January 29, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool



Salam,kali ini maw melangsaikan hutang TAG dari sorang sahabat,Encik Woofer..sory lambat melangsaikan hutang TAG nih..busy bro..takut plak if saya tidak join,ambik hati plak,kna pikir lain2...hehee..*sila lempang muka saya.http://www.emocutez.comdushhhh!!! thank u :]


Pada saya,agak susah join contest nihh ! urghhh..mati-matian saya mencarik gambar2 yang x menampakkan muka.Almaklum,hari2 bergambar nampak muka..nampaknya wujud juga contest gni,nampaknya kenalah hari2 aku bergambar x nampak muka..Dan akhirnya jumpa jugak.Biar pun tidak cool seperti pict2 yang lain,asal x nampak muka jadilah kn? 

Wokehh jom tengok syarat² nya..jomm! ^_^

1. Follow blog ni (done)
2. Buat entri bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"(done)
3. Letak beaner ni dalam entri dan sidebar and terus linkkan balik ke entri nie yer :) (done)

" Letaklah mana2 pun gambar yg kamu mau pertandingkan...dalam entri tu juga..." (done)

4. Tag 3 orang rakan anda yang berminat join contest ni...(done)


5Tolong like gambar ni di facebook k :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=496585593461&set=a.493378153461.269462.233735358461
(Tolong la...Sangat2 penting untuk like...hehe) (done)



dan inilahh pictnya..hehe
biar pun x cool sangat,asi lahh kn? huuuuu :}




okeh dengan itu aq maw tag 3 orang yang bertuah la nampaknya


okehhh! wajib join arhhh contest nihh geng!! huhu :DD

12 orang komen sini:

Woofer Storm said...

tq kira,kalau tak join pun tkpe..sy tau ko bz ba ni kan..lek2 jaa ba^^

princeduyong said...

semoga berjaya la ye..

Sasa Al-Sharif said...

gud luck. aku tag ko jgk di sini http://akujerit.blogspot.com/2011/01/aku-dirisik-dua-wanita.html

Sasa Al-Sharif said...

boleh aku join? haha.. tak bah.

aku tag sesuatu utk ko di sini http://akujerit.blogspot.com/2011/01/aku-dirisik-dua-wanita.html

kira kekuri said...

@Woofer Storm
welcome achie ^^ ingtkann...heheh

kira kekuri said...

@princeduyong hehe tq,saja jew join ni,langsaikan hutang :)

kira kekuri said...

@Sasa Al-Sharif join seja bah Sasa, wahh kna tag? TQ :]

nur said...

dear.. entry ni untuk kamu..
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/dua-ayat-je-tapi-4-komen-tu.html
thanks ye
Silala datang ke:ALL IN ONE

kira kekuri said...

@nur

wahh thank u ! terbaik :D

Woofer Storm said...

nda apa ba kira..fhm juga aku^^

HadifaR_R said...

Salam...

TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

kira kekuri said...

@HadifaR_R

T____T wuuwuuu