Klik ok? TQ so much !

Monday, January 24, 2011

Pagi yang gelap kini suda terang...

 ....aku adikmu dan engkau abangg......*menyanyi plak =.="


Salam semua..eh,akhirnya brula ada kesempatan aq update n3 ni..bangun pagi,nanti jam 8 ada klas Finance. :DD  wokehh kemarin aq terkejut la.Tiba2 bnyak orang terjah blog aku.Traffik tba2 naik. Owh ingt kn apa,rpanya d sbbkan segmen abg BA yg aku join. BTW,thanks kpada anda yg tlah visit and ada vote me dekat blog yg x seberapa ni yesterday :DD yg follow sya tuh,insyaAllah..jika masih berkesempatan akan ku follow korang balik :D 


Nampaknya pagi kat Sabah sdah menunjukkan matanya.HEHE.Alhamdulillah aq bangun awal hari ni.Bangun dan memulakan rutin harian.Jenguk blog kengkawan yg lain.Mandi awal.Kena awal d sini,koz air dekat aras aq ni akan hilang if lambat..jadi kena la fight ngan org lain tuk dapat air mandian..gila la aq if x mandi gi kelas..hoho....ehh! tapi aq pernah pecah tradisi taw..pernah sekali waktu aq still part 1,aq x mandi gi kelas!! oppppp!! nahh trbocor sdah.Ehh apa2 pown tuh kisah lalu..kalo di kenang,just gelak2 la..ada sbb knp aq x mandi gi kelas..hohoho :ppp




ehhh,nmpaknya masa banyak berlalu d waktu aku menaip2 sini ni.Okehh kna out.Pergi kelas.menjalan kewajipan sebagai sorang pelajar..iaitu study..hehe tapi dekat sini ada yg x dengar ckp mak bapak..


"nakkk, gi masuk University nanti belajar lek lok k..."


"anakku awakla harapan kami,berusaha bersungguh2.."




itu pesan si mak dan bapak




tapi anak,




"nihh lah masanya aku nak carik boyfren nihhhh~semua dah ada boifren! aku bila??"


"aishhh,banyak cewek cute nihh..baik aku cari gf..wuuhu!!" 


"I love you syang,jom kahwin!?"


Anak x dengar cakap ibu bapa.. tgok fb,gambar mengalahkan orang dah kahwin.Haha! ^__^ k la out dulu! assalamualaikum..
mulakan hari anda dengan senyuman :DDD


Harap2 kelas fin hari ni okehh.ntah2 madam wat kuiz mengejut!? ehhh menangis x berlagu aku T____T























4 orang komen sini:

farmys said...

morning..
student uitm gak ye..

kira kekuri said...

morning gak~~ ^__^ yupstudent UiTM :DD

Woofer Storm said...

slm kira kekuri..maaf gnggu,kalau rajin sila laa ikut contest ni k...

http://www.wooferstorm.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

kira kekuri said...

@Woofer Storm InsyaAllah :j