Klik ok? TQ so much !

Sunday, March 13, 2011

Ombak Rindu : Aku menunggu mu





owhh so sweet la kn?
ehh aku lupa bagi salam!
assalamualaikum semua :D

bagi orang mcm aku ni (kaki novel) memang cita ni yang aku tunggu-tunggu.
aduihh,da la cerita dia ni best kn? sepa x baca lagi Ombak Rindu karya Fauziah Aashari tu?
sila mengaku.Tapi x penting pun kalau mau mengaku.hehh.Novel tuh memang popular la.
Patut jadi kemestian baca tuh.Hehe. Aku mula baca cerita ni waktu aku Form 2,kawan aku
yang bawakkan. Fuhh..Best gila..Dan sekarang,aku da ada buku ni..beserta sambungannya,Cinta Tiada Akhirnya.Sebenarnya ada lagi buku ke-3 ( aduih,banyakkn buku dia? =.=) Rindu Cintaku. Tapi aku belum jumpa pun buku tuh..uhukkuhukkk T_T
sama ja mcm kes Andai Itu Takdirnya. Ntah mana buku tuh semua. X jumpa pun dekat Sabah ni.

Bole nampak sini Haris si Aaron,Izzah si Maya Karin ( cantiknya Maya pakai Hijab^^ )
dan Mila si Lisa Surihani. Hmnn.. Aaron? not bad la kn? okeh lah tuh,boleh la mcm rupa ntah siapa yang aku bayangkan kalau baca novel tuh.Haha! aku x kenal pun. Otomatik ntah muka siapa yang terhasil kalau aku baca novel..harrharharr ! ^^

apa-apa pown aku nantikan la cita ni. x sabar aku !

Mood: hepi biar pun pening minum susu.Sejak bila aku 'alah' minum susu nih??
-_-%$*&%^*


6 orang komen sini:

chii said...

best2 novel ni..kisah izzah..tp mcm x kena la plak watak utk izzah di beri pd maya...hurm..sebab dlm novel tu izzah ni gadis kampung...rasanya kalo lisa lg better kot :)

Aidil said...

ombak rindu? the movie? izzah?
macam pernah baca je novel nih.

terkenang zaman dulu2 -_-...

Woofer Storm said...

muka aku kali tau..hehehhh

kira kekuri said...

@chii
haha aku rasa kalo Lisa yg bawa,lagi innocent gitu,bru ngam.keikeikei

kira kekuri said...

@Aidil mmg dulu2 pown ni ^^

kira kekuri said...

muka ko? err...haha bole la.hahahakkk! :DD :p