Klik ok? TQ so much !

Saturday, March 19, 2011

Dude Harlino menyanyi?

Assalam semua. Kenal Dude Harlino? dia ni pelakon yang selalu berlakon dekat Intan dan Cahaya. Dalam sinetron Intan nama dia Rado. Knal? haha klo x kenal mmg x perna la tgok Intan ^^. Dia ni pun ada jgak berlakon dekat Ketika Cinta Bertasbih.

perghh.. hensem apa dia ni.. 
dalam Intan n Cahaya,wataknya yang 'protective'
sangat memikat hati.muahaha
jadi uols,carik la bf suami mcm watak dia ni ;D


Namanya iaitu, DUDE, di ambil dari singkatan 'Dua Desember' hmn..orang pun baru tahU!
Dalam filemnya kali ni, Dalam Mihrab Cinta,orang x sangka plak yang dia ni pandai menyanyi. :DD dalam filem dia kali ni,dia nyanyi..

sepa yang berminat n rasa line clear malam ni..jom la tengok2 video ni dulu.. ^^


Okeh da tengok? hoho yg pempuan tuh, yang ada ddekat iklan Axe tuh. pandai jg nyanyi..cantik suara dia..tapi orang tetap minat Dude  jugak! oMG! >.<

Lagu bunga-bunga cinta ni best.. sepa yg berminat bole la download dekat sini :)  

p/s: Dude mmg berbakat,dengar cerita dri rum8 orang,dia ni selalu menghabiskan masa terluang yang ada dekat masjid-masjid yang ada.. hmnn..carilah teman hidup seperti dia ni..aku mau^^





14 orang komen sini:

Kopocinue coffee said...

orang baik akan dapat pasang yang baik gak
insayaallah

wa khairul onggon said...

Baru 1st time dengar dan tau pasal DUDe ni heee.. :)

Novelgurl said...

sALAm..perghh! cair..hak2.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wah..minat juga sama dia dong..haha

kira kekuri said...

@Novelgurl mastura! aq sangat suka dia nih! pergghh ~~ ^~^

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ sama dong! muahaha Rado d hatiku

NaCl diLa said...

waahhh..kak..minat sgt ngn dia.dulu slalu tngok cita intan.

NaCl diLa said...

waahhh..kak..minat sgt ngn dia.dulu slalu tngok cita intan.

kira kekuri said...

@NaCl diLa wahaaa..ada geng! kakak pun minat jg.muahaha :DD mau laki mcm dia la..haha (dalam mimpi )=.=

Woofer Storm said...

sedap la suara dia ni..layannnn nak download geng...hehee

tak tgk pun cita ni tau,cian ni..hhahaa

kira kekuri said...

@Woofer Storm aku pun blum tgok la.hohooo
ntah bla main ni

kira kekuri said...

aku suka rado :D

fadhdeela said...

xpernah dengar nama dia..handsome la dia nie..huhu layan jugak :P

Meh singgah: Bisul ohhh Bisul!!

dyg said...

ouhh..aku minat banget sama Dude Herlino..tiba2 speking indon..huhu..