Klik ok? TQ so much !

Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari : Blogger Mengikut Kelahiran | Sabah




*klik


Sila ceritakan latar belakang anda
 Seorang Sabahan.Lahir di Kota Belud,membesar di Kota Marudu,Sabah.
Umur orang da mau masuk 20 tahun.Tapi itu ujung tahun,9 haribulan.
Sejak tu,orang tinggal di Kota Belud dan sekarang menetap sementara dekat Kota Kinabalu.
Harhar ^^ Seorang lelaki perempuan . Punya mama dan bapa yang baik sama kita.
Adik beradik orang ada 5 orang. Orang suka kucing,nyanyi,melukis,Anime dan banyak lagi.
Orang patah hati.hahaha^^


Profession anda sekarang
Sekarang orang adalah student dekat UiTM Kota Kinabalu.
Sekarang orang study Diploma in Banking semester 4 :)

Blog favourite anda
Semua orang suka masuk,blog Teman wajib masuk biar pun blog orang jarang orang lawat.
:] mana yang orang banyak masuk tuh,orang suka lah tuh...

Blog yang anda tak suka nak masuk..kenapa?
Blog yang mengada-ngada.Haha orang gurau ja.. orang suka jugak baca blog yang ngada-ngada,boleh gelak-gelakkan perangai dia. :DD 
orang x suka masuk blog yang x kemas.(hehe mcm la blog orang kemas =.= ? )

Impian anda terhadap blog anda
sebenarnya orang xda la harapan sangat dekat teratak usang orang ni..
biasa-biasa ja..harap dia x tiba-tiba lah macam semalam. Tiba-tiba ilang.
Orang sangat risau.Nanti x dapat jumpa dengan kawan-kawan orang dekat sini. T_T
Apa-apa pown orang harap,orang dapat update lagi dkat sini selalu..
sebab orng suka update sini ^_^


dats all..assalamualaikum :D



18 orang komen sini:

Woofer Storm said...

mcm ada sndri ja tu..heheeee lyan ja la, ko mara aku ka???lalalaaa~

*kan blog dah okey,layan tau..jgn sdih2,heeee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehehe..suke baca blog kira :)

Novelgurl said...

Salam..adeh ! sorang lagi..lg besr dri sy,,.huhu.Best tak banking tu ?

Woofer Storm said...

girl,mna ko?bz ka ni..aku dtg tau,nak huru hara kat sni...heheee

nelly said...

Sabah ? salam perkenalan blogger comel ..
=)

Wan Fakhrul Rin said...

Oh org Sabah ye? Hehe, sebaya nampaknye kte ;)

kira kekuri said...
This comment has been removed by the author.
kira kekuri said...

@Woofer Storm Wallahu'alam..untuk apa ya orang mara? :) jgan paksa dri tul layan.. ^~^

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ Terima kaseh Pika Tajima :DD orang pun suka gak baca blog Pika :D hee

kira kekuri said...

@Novelgurl waalaikumussalamwarahmatullah Matura :DD haha xda la best sangat..banking? best! dapat tahu oasal bank :D selama ni orang bodo-bodo ja pasal bank sekarang orang tahu da pasal bank :D

sekamar rindu said...

salam..

pernah sampai sabah tahun lepas...:)

kira kekuri said...

@Woofer Storm aku dekat bumi jg la,xkan dekat pluto..asal cari orang?? ada apa-apa mau cakap? :] datang ja Achie,orang x paksa pun :j

kira kekuri said...

@nelly yuppies ^~^ I am Sabahan :DD

kira kekuri said...

@Wan Fakhrul Rin yupz! ehe x sangka kita orang sama umur :D

Woofer Storm said...

mcm mara pulak kata2 kawan aku ni,,,ni yg terasa hati ni.ermmmm cool ba ko

QueenImah said...

salam perkenalan dari sabah...
kita bangga kan jadi blogger sabah...
=)

pRiNCe said...

selamat berkenalan ye....
sy blogger kl...
jom jadi member nak??

Hannah's Collection said...

hye!blog walking~ =)
simple la your blog.sedap mta mmndang =p