Klik ok? TQ so much !

Friday, March 25, 2011

Alhamdulillah : akhirnya aku dapat

Assalam semua.Harap sihat sentiasa,x mcm aku, selesma x pandai baik.
Wokeh ejekli nih sambungan dri entry sebelumnya Nuffnang Call Aku ..hehe


Okeh la,lepas sahaja aku dri kejadian itu,aku,Nurul n Tasya pi lagi round-round CP sampai kaki sakit.Ni semua gara-gara mask la nih.Kesudahannya xda mask yang bersesuaian.hakhakhak :DD


wokehh,sambung cita..dekat CP [ Centre Point ] sekarang ada sale kat Popular.Tapi dorang x buat dekat store Popular tuh,dekat basement.Banyak sangat buku ok,buat member card pun bole jugak! hehe klo 3 tahun rm25 ja.Tapi aku x buat,kawan aku nurul yg buat ^^


waktu aku masuk tempa sale tuh,huhh~ aku cari buku.Buku warna hijau.Then mataku terpaku di 1 tempat! 'Hoooaaahhhhhh!!! tu naaahhhhhhhhhhh!!'
aku terjerit secara x sengaja ok.Orang tengok-tengok ja aku.aku? wat dunno :p Hahaa.almaklumla  buku yang aku cari selama ni aku jumpa.woaahh..aku suka :DDD


.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


alhamdulillah..jumpa gak buku ni..ingatkan x..T_T
akhirnya lengkaplah koleksi Siti Rosmizah aku.. 3 buku da.. ehh nnti 27 Mac klo x silap Siti Rosmizah datang pi CP..eeee! aku mau pergi! aku mau minta tandatangan dia!! *nampak sangat la plak fan habesss! hahahha ^^
dia ada berapa novel ya? yg aku tahu 3 buah semuanya.Dan semuanya best.

Sekarang rum8 aku baca buku tuh.Bukan aku x mo baca,rum8 aku mau balik rumah ( Sandakan ),adik dia kawen.so xda masa baca.jadi bagi dia baca dululah..hehhee ( mcm x biasa )..


okeh! jom layan sinopsis~ terbaik punya~ Kata kawan aku si Memeng.

Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Adam Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis. Limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri yang pada ketika telah mula ada getaran buat Aleya.
Cinta...cinta telah menjadikan Aleya, gadis yang pendiam dan berperibadi sederhana, seorang yang kuat, tabah, tegas dan berani, walau dalam hatinya penuh cinta dan kasih.


p/s: omooo~ x sabar mau baca! 
Cinta...cinta telah mengubah Syed Aizril yang ego dan sombong kepada seorang yang sangat menghargai cinta dan kasih sayang.


23 orang komen sini:

YUL said...

wah2! peminat tegar baca novel eh. novel cinta la tu, hikhik :P

MyMye MyMya said...

Waaaaa....mcm best jak novel tue...aku pun nak baca la....:D

YaNa YassiN said...

baca sudah,.. beli pun sudah,.. baca sampai bengkak mata tuee,.. ssssaaangat best !!!

Novelgurl said...

Salam..haha..andai itu takdirnya =P

kira kekuri said...

@YUL
hehe tol tu Yul,sangat best taw baca novel ;)

kira kekuri said...

@MyMye MyMya mesti la best mema,nnti ko p CP,ada sana kena jual ;)

kira kekuri said...

@YaNa YassiN heheh BEST!! 100%!

kira kekuri said...

@Novelgurl asal? da baca kew mastura? hehe,yeahh~

nelly said...

wow ..nampak menariklah !!!

Woofer Storm said...

mcm best pulak cite ni..heheheee pinjam boleh laling??lalalaaaa~

Novelgurl said...

dh..lalala...hehe.

hasrul hassan said...

SAlam .. wahh kaki novel jugak yer. WIfe saya ... memang giler novel. Banyak dah dia beli online...leh wat library dah kat umah ni.

http://hasrulhassan.blogspot.com

dyg said...

kira bah..ajarin gua tu pasal Nuffnang..aku x pandai dpt2 tu BE..sedih..

Woofer Storm said...

assalamualaikum shbat..

napa tak online ni??sakit ka??jaga diri baik2 ya..moga sht2 selalu, time aku perlu ko,ko tiada pula kan..nda apa fren,cool ja ko selalu..aku suka kata cool,tapi bnda tu dah mkan dri sndri...ermmm

slm

kira kekuri said...

@nelly,sangatlah menariknya..haahah gila aku baca nih.. :)

kira kekuri said...

@Woofer Storm bole.asal x beli ja?

kira kekuri said...

@hasrul hassan waalaikumussalamwarahmatullah, hmmmnn..bole la jgak d katakan g2 bro. wahh nampaknya nak kat beraya rumah la,baca novel! hehe ^^ sya x pernah bli novel un9 g.

kira kekuri said...

@dyg salam,hai dayang :) BE? aku pun x perna la dapat BE dyg,maybe xda org sudi klik iklan d blog aku. haha :D :) tpi skrg,aku taw da mcm maw dapat BE cepat, klik iklan tuh bnyak2 puluh2 kali. sebab aku sllu wat. hehe insyaAllah.nnti aku klikkn k? ^.~ chill beb

kira kekuri said...

@Woofer Storm waalaikumsalam.. ntahlah kenapa. malas aku. tawar pun ada. alhamdulillah,sihat jugak ni biar pun sakit kepala jak hari2 . apa ko ckp ni? aku ni d perlukan ka? aq hari2 nmpak aku x d perlukan langsung pun , tuh la aku xda..jadi salah aku ka 2? minta maaf la fren, aku selama ni x sedar plak aku d perlukan. aku redo jak la. .almaklumlah,kawan pun da banyak =) . haha . hehe. hmnn..mmg taw ko sllu cakap x serupa bkin.. aku,asal ko sebut 'cool' aku taw,ko mana cool punya,mcm nak cool klau panas hati? heehe juz kidding :p btw,mmg taw pun, len kali jangan cakap x serupa bikin r? if bca blog ko pun,sllu gak nmpak ayat 'cool' tpi aku rasa sbnarnya manada cool .saja letak cool tuk sedapkn hati.. haha ( andaianku saja )

waalaikumussalam .

Woofer Storm said...

ermmmmmmmm...no komen frenn

Eyriqazz said...

hik3..dah lama tak berkesempatan baca novel..suka novel ahadiah akasyah..

P/s : dijemput join

Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

kira kekuri said...

@Woofer Storm ok la, aku pown NO KOMEN dengan komen ko tuh..hmnnnn ( masih tertanya2 )

kira kekuri said...

@Eyriqazz wahh samalah dengan kawan ku sorang tuh,minat jugak penulis tuh :)