Klik ok? TQ so much !

Monday, March 7, 2011

Law itu undang-undang


assalam..tomorrow is gonna be my law test. Chapter 1,CONTRACT.. mak aihh..aku paling lembap lah bahagian-bahagian law ni.Jenis otak aku ni susah sikit maw cerna ayat-ayat Law nih..da lah dalam BI pulak tu? aduihh mati..kadang-kadang tertanya jgak knp x bole trima Law nih? maybe sbb kurang berdsiplin kot.hehee..
apa-apa pun aku tgh cuba lah ni study,biar pun x bole masuk n susahh,at least ada jg aku berusaha kn dri xda? huhhh..

I love u Law..sangat! :[


akhirnya hati lapang sikit.Alhamdulillah ! ^_^
siapala aku ni hehe

4 orang komen sini:

hamba Allah said...

haha. all the best for u kira. :)

kira kekuri said...

@hamba Allah terima kasih Umaira :)

samizul.net said...

Waa, LAW! Kalau ada peluang, senior mau sangat ni belajar Undang2.. Manatau jadi Peguam.. Kurang2, jadi L kah.. Lawan Kira.. Ehh? HAHAHA!

kira kekuri said...

@samizul.net hhaha.kalau aku senior ni yg paling mau elak gima! hahaha ^^
jom L lawan Kira! haha