Klik ok? TQ so much !

Saturday, March 5, 2011

Tuaran dan Avon

assalam..tiada apa yang best hari ni..cuma jalan-jalan dengan mama aku pi Tuaran.Jadi dreber tak bergaji kejap.Sepa yang maw minta aku jadi dreber? aku ok ja..cuma kena ada gaji..heee
~.~'


Aku pergi Tuaran,pergi Avon bersama mama aku. Sekarang kn promosi? jadi kena la cepat! hehh ^_^ jauh kami pergi.Ambik masa 30 minit jugak la ke sana,Tuaran,aku tidak tahu sangat jalan dia..yang aku tahu,cuma jalan Kota Belud,Kota Marudu,dan Kota Kinabalu..semua 'Kota; jak aku tahu..yg xda 'Kota' aku tidak tahu jalan,mcm Tuaran.


Nih 1st time aku pakai barangan Avon.Ntah la ok ka tidak.Aku takut jugak pakai.Tapi pakai jugak,apalah tuh?? kang berjerawat muka aku tiba-tiba nahh. Mama aku da bgtaw aku,pandai tanggung sendirilah kalau pakai produk jenama Avon,sbb kalau mama aku,dia x ngam pakai product jenama Avon..huhh.tengok la..ok ka x.Kalau berjerawat muka aku..perrgghhhhhhh =.=


Kebelakangan ni,memang aku jarang update entry.Sengaja kali,kerna apa yang aku harapkan tidak menjadi..hahaha ^^
Sekarang tengah tengok My Girlfriend is Gumiho.Heh.best! mcam cerita Naruto tapi versi pempuan plak..Gumiho yang bercita-cita jadi manusia n kawin..hiihi^^ cita nih best. Hari-hari makan daging,kalau aku 'pokai' la aku hari-hari spend money tuk beli daging ! 


Okehh! layan dulu,merepek sungguh cerita ini! Tapi layan jugak,sebab xda apa-apa yang maw di layan..


InsyaAllah,malam ni kena tidur awal. ^^ besok kena ambik adik aku di Tun Said.Jadi kenalah aku turunkan title aku sebagai 'burung hantu' yang berjaya,sebab aku kena tidur awal dan berusaha siapkan novel yg aku tengah karang ni..zassss..




its ok,if u don't want to _____ _________ :D chill!! ^.^









3 orang komen sini:

Novelgurl said...

Salam...BEST eh g jln2 ^^
Oh Gumiho..dh tengok ari2 tpi separuh je hehe..malas lak nak smbung ;D

kira kekuri said...

@Novelgurl ehehe..sambung lah lagi..kn best ceritanya ? ^^

wana said...

Hai, sy dtg melawat dr WSB :)