Klik ok? TQ so much !

Friday, March 25, 2011

Nuffnang call aku!

assalam semua.kepada anda-anda di luar sana yang di rindui dan disayangi harap sehat sentiasa :D


hehe,wokeh la aku mau stroy nih~ if korang nak baca..jom la ! jangan malu-malu,aku x geget pun kamurang semua :D sebab taring aku x la tajam. Hee


psstt! tadi aku jalan-jalan gi Centre Point Kota Kinabalu.Tujuan? cuci mata dan cari mask tuk dinner.Tapi sampai sekarangxda pown mask aku jumpa,kenala beli dekat 1B nnti. 


Waktu aku sedang membeli gift la gitu dekat Kaison,tiba-tiba ada 'unknown number' la call aku.Mula-mula aku cuak la.Aku memang cepat menggelabah.Sot ka apa aku pun x taw la.Hahaa~ then aku sambut~


Moshi-moshi aku kata..ehh! salah..aku kata la "Helo?"


Then dia jawab gak la. 'Helo.. is this the writer of ctkiranamaku??'






huhh???  at first, aku x taw dia kata apa ni.haha..then dia ulang balik sampai la aku yang kurang-daya-pendengaran betul2 jelas dengan apa dia cakap tuh. Then,aku pun cakap la,ya.. gitu. Padahal dalam otak aku still confused =.='  dia pun cakap la yg dia from Nuffnang,tapi sebut dlam BI la.hehe


dia tanya if aku free ka x emm..bila yah tarikh tu? aku lupa la..=.=' sorry,aku memang pelupa ~.~ yang aku ingat bulan April nih la. Dia dia tanya if aku bole p ka x,sebab dia nak propose nama aku dekat client dia? ehh gitu ka? then,nnti bila tiba tarikh tuh,aku kena tulis pasal event yang aku hadiri tuh..hmnnn..sebenarnya aku still pikir,kenapa aku? hehehe


Tarikh tuh,klo x silap jatuh pada 20 something la at April.Aduihh..lupa =.='
Sebenarnya klo d ikutkan itulah tarikh busy aku.Hmnn..maybe x dapat datang la ni.Sorry Nuffnang :( hmn..nnti aku call la balik,cakap x dapat datang ..sobb soobbb T_T .. err..mcm nak telepon ya? 




n aku masih bengong~~~ #%^$^*

16 orang komen sini:

Tasha said...

event apa tu?

YUL said...

peh, event ape tu. bertuah seh jd syakirah. huhu, email je senang.

Bukan Malaikat said...

rugi. dia mahu bagi tiga juta ringgit.

apisv2 said...

rugila..klu dak dpt byk sponsor advertiser

kira kekuri said...

@Tasha x taw la plak Tasya.dia suru aq datang..tpi mcm x jadi je ni.huhu

kira kekuri said...

@YUL
Yul,x la bertuah sangat,lagi-lagi kalau tarikh tuh aku exam.? mana la aq dapat pi.huhuuukk T_T

kira kekuri said...

@Bukan Malaikat hahah~ klo camtuh~ aq mau pi lah! ^_^

kira kekuri said...

@apisv2 hmnnn..mmg rugi klo x pi..aku bengong %#&*&(&(

regreatnosoul said...

bestnya siap ade nufnang call...rugi kamu xpegi.mane tau dapat rezeki besar punya....


Feel With Art :)

Woofer Storm said...

slm dear..baru balik dari kg,hheeee komen frst disni,blog tak update lagi..ahhaa cian kan,maju betul blog ko skg kan??heheee nuff jht nda kol aku,kalo kol cnfrm aku nda ikut punya..hahaaaa
thniah geng,p la ba kalau ada masa,,

*trimas rajin dtg blog buruk aku..

alinac lover said...

peh! nuffnang call~

kira kekuri said...

@regreatnosoul la mmg x dapat p pown,hari tuh ada exam :)

kira kekuri said...

@Woofer Storm
sama-sama n thanks. ada kawan,kita tolong.
blog aku maju apanya? ko nmpak ada ka kemajuan ha?

yg nuff 2 x dapat dtg,exm

kira kekuri said...

@Woofer Storm owh,lpa plak. waalaikumsalam.. ya lah..bru balik kg.

kira kekuri said...

@alinac lover nuff call bukannya dpt dtg pown kak. :)

fawzeah zea said...

kira..nuffang nie utk pa ya??aq jln2 kat blog org msti da iklan nuffang,aq xtahu bab aq nie bru ja bt blog..explain skit hehehe;)