Klik ok? TQ so much !

Sunday, March 13, 2011

Happy Befday



huarrghh!! lega!! *sambil mengeliat itulah perasaan aku sekarang ni.
Akhirnya,habis jugak aku baca novel aku ni.hihihi..
memang SWEET SOUR. Kadang-kadang sweet,kadang-kadang sour ja feelin' aku baca novel tuh! uhukkhuhukk..best . sukanya aku..uhukhuhukk ..huh! mengada plak!


Kiranya sekarang baru aku lega lah..hehe,actually ada 1 biji novel lagi aku bagi pinjam kawan aku. Sampai sekarang aku blum ambik balik,dia pun x bagi-bagi lagi.Suka dialah mau bagi aku bila.Aku tunggu ja. :)


Actually kn,last day on 12 March, adik aku si Kecik befday. Aku x dapat sambut sama-sama diorang dekat rumah,sebab aku kat sini,UiTM. Sekarang tengah duduk tengok laut Sepanggar nih.Subhanallah,cantiknya bah kn laut nih? Aku rasa best betul dapat tengok laut ni,kalau bole mau berenang-berenang sana tapi takut pulak kalau ada binatang makan aku.uisshhh! Rum8 aku pulak balik kampungnya,Sandakan...uhukkuhukuhukk tinggallah aku berseorangan..uhukuhuk..*memuncungkan mulut haha! mengada! :D


lebih kurang gini lah pemandangan sekarang nih.Tapi nih gambar pondok!
rum8 aku yg gambar.ehhe
credit for her :)
aku suka la pemandangan petang gini..
lebih-lebih kalau tepi laut.Best sangat2x!^^



waktu aku duduk-duduk dekat bilik 12 Mac tuh,tiba-tiba ada sms berat masuk. Ishh ! nih kena delete lah ni some sms yang aku simpan..ehehe.Then,aku tengok ada simbol GPRS
masuk.Almaklumlahh,aku ni cuma guna telepon murah,boleh sampai GPRS ja, 3G?? urghh..jauh sekali ! Ehhh,siapa la yang ngada-ngada bagi aku gambar ni yahh? Aku bercakap dalam hati. Tunggu punya tunggu,sms pun sampai..laaa..adik aku rupanya! bagi gambar dia orang befday,kek coklat, handmade orang yang Befday jugak.. haha! aku x terliur pun! tapi aku nampak sedap,so terliur la tuh,nasib tidak kempunan. Adik aku Kecik ni,pandai memasak,kek pun dia pandai..ini yg aku tabik  spring dekat dia ni.Kalau semangat maw masak,dia masak..aku? makan aja la..harharhharr! :D

Kalau waktu kecik dulu,lain plak kesnya. Kek sampai dua.Kalau 1,bergaduhla jawabnya kami. Well,budak-budak..masing-masing maw kek,tapi kadang-kadang tuh ok jak 1 kek.

waktu kecik memang,kek share ,baju pun triplets!
kami 3 beradik memang bnyak baju sama waktu kecik dulu,
ntah mana suda baju tuh.

HAPPY BEFDAY KECIK!!!!
Harharhar! \(^_^)/


Anyway,Happy Befday to Kecik. Aku xda post pun dekat wall FB dia.Hahaa.aku sengaja.aku call dia ucap..Maklumla,aku baru topup kredit kelmarin,kalau tidak, buang karan jgak aku rasa,sebab aku ni jenis yg lagi suka kalau sms dari call org.Jimat sikit.Hehe..erkk! kedekutnya aku!!! >.< hehehe



p/s:aku tiba-tiba ngantuk,kepala pun sakit.haha.tidur dulu..zzzz

2 orang komen sini:

Novelgurl said...

Salam..wah ! best sedondon je =D
erm..ari jadi adik sy arini tp tak wt entry khas tuk dia pun hak3..

Ariffin Khomeini said...

pergh, awal tido

anyway, hupy hupy birthday