Klik ok? TQ so much !

Tuesday, March 22, 2011

esok ada quiz.korang ada?

Assalam..huhu.mcm besa la.sakit x baik2 lagi.kawan aku Manda pesan,minum air banyak-banyak.tapi if minum banyak-banyak alamat ke tandas ja la aku kn balik-balik? hihi


Esok ada kuiz Finance or Banking Operation.Hope dapat buat baik2 la. :) esok ada Imla' third language Arab. Hope dapat buat jugak.hihi


jom makan kepci di basement CP?




Tadi aku plan mau pi Centre Point lepas habis ja kelas jam 10am,tapi Miss Lenny wat replacement class plak.=.= jadi terbantutlah pemergianku. Pastu,aku plan lagi mau pi Centre Point jam 12 pm tuh. X dpat jugak pi. Perut aku meragam =.=' . sakit gila..jadi aku pon buatla keputusan suam-suam kuku biar hati aku mau sangat pi CP ,hehe coz ada sale dekat DOSS. jadi aku berangan-angan mau kebas 1 bijik wedges. Kesian..x kesampaian...


Jadi aku pun wat la keputusan,pi KK just hari Khamis la. Nasib xda kelas dri jam 12-6 pm. Bole la makan kepci nih.Aku da lama x makan kepci! wuuhuuuu ^^


p/s: gud luck tuk adik2 blogger yg ambik SPM esok tuh ar. ^^ hope semua dapat keputusan baik-baik belaka ya?? Amin ..

7 orang komen sini:

YUL said...

wah2, terliur tgok kfc nie, haha, btw, selamat berjaya ye tuk kuiz bsok. hik2

kira kekuri said...

@YUL
haha aku pown,dah berhari-hari aku megidam makan kepci ni,tapi x pandai kesampai taw Yul.haha btw,Thanks 4 da wish! ^^

Novelgurl said...

Salam

good luck tau kak ^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

aku baru lepas je segala2 test and quiz tu..hehe

fawzeah zea said...

lpar aq tg0k kepci ko kira...huhuhuhu,bila kta mw pie kfc nie hahahahah;)

Diyana Amira said...

nah, sedia la
bisuk test law lagi
adoyy

Rosley Aries said...

gud luck kira..mgkn terlate wish,hehe,bila maw blnja kepC??Hehe