Klik ok? TQ so much !

Thursday, March 3, 2011

KIRA DAH MENINGGAL DUNIA





INNALILLAH WA INNAILAHI RAJIUNNNN TUKK DIA
DIA PERGI MENINGGALKAN KAMI PADA 2 MAC 2011
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Byee Kira,aku sayang kaw taww.sedih aku.Macam x dapat terima kenyataan pulak Kira.
Sedih la aku hari ni.Dapat berita ni pun waktu aku sedang test.Apalagi?
aku jawab test sambil menangis-nangis..tahan-tahan nangis.. T_T
Dadaa Kira,maybe Allah lebih sayang kaw,maybe mati itu yang terbaik untuk kau Kira..
Hati mana x sedih? Kucing nih aku yang beri nama sendiri, 'KIRA'.
Sempena nama Anime fevret aku,Kira Yamato.Jadi si 'Kira' nih adalah macho,macho dari
korang yg buat-buat macho x kena tempat tuhh..ehheemm

Kira,apa-apa pun,aku sedih x dapat jumpa kaw Kira,aku busy dulu Kira.
xda masa bersama kau..(memangpun)
dulu Cuke (Sasuke) mati,pastu kaw pulak..nntilah aku lawat kubur ko yahh Kira
kalau aku balik rumahh.

Dengan ini,pupuslah kucing bewarna jingga di rumah aku.Yang tinggal cumalah warna hitam mcm bateri Eveready dan belang-belang..

kalau dapat,manalah tahu jumpa di syurga..
kau haiwan,pasti di syurga..aku bagaimana? aku manusia,belum tentu syurga itu untukku.

sorry yahh Kira atas segala silap.Aku tahu kaw x baca nih,kau kan kucing?mana pandai membaca? uhuuu..Kira..kami sekeluarga sedih dengan pemergian kau.. T_T

angan-angan aku:harap 1 masa nnti,kalau bertemu Kira,ko pandai bercakap dengan aku.. T_T





Gratisan Musik




9 orang komen sini:

najwa napatah said...

be strong dear:)

PecahKata said...

jangankan yg bernyawa, benda ygtak bernyawa pun kalau tetiba hilang akan terasa.

padlie said...

tumpang sedey..
kucing saya yg beranak kat rak pinggan (ada cerita dlm blog sy) dah tak balik2... gi mana x tau la..

Novelgurl said...

salam..awak.. sedih saya..huhuu

♥yaya budak suka embun♥ said...

ala..comeynye..sabar jer eh...

marshmallow said...

sabar ya awak...

kaichou pina said...

uwaaaaaaaaaa T_T......nada sda kucing oren!!! mana mo cari baka oren???huhuhu..cari mama miau n montok cari husband kaler oren..kasi brnk byk2

fizalinolie said...

Siannyer...Kekuri saya dah tukar blog... Nanti kalau ada masa singgah ek http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/

Hafriz Mohamad said...

huhu.. sabor bnyak2 yer..