Klik ok? TQ so much !

Friday, March 18, 2011

Aku tidak pandai membaca !



Salam semua. Bila chat d fb or mana-mana la medium yang wujud di dunia ni yang memboleh kan orang beramah-mesra-lama-lama-suka lah kan,orang rasa x perlulah tulisan tuh putar belit ka apa? tahu la mau nampak mcm ada-style la sikit kan. Tapi bila orang baca chat macam tuh, rasa mcm nak hantak kepala pi dinding pun ada gak =.= ( terlebih plak )

facebook hancusss~ ^^


Pusing kepala orang terus ! aduhh apa dia tulis nih? 

"sqsqlm.."

"huh? apa tuh?" aku pon bertanya soalan yang maybe bodoh la kedengaran bagi tukang chat ni.

"qssqlqmuqlqikum cik kirq dqn selqmqt pqgi.."

then bla..blaa.blaa.. 

aku pun mengconclude kan chat kita orang..maybe sebab orang da jawab sebijik-sebijik kn,dia rasa orang(aku) mara dia.haha..jadi orang pun berterus terang la.. (ishh~ aku ni terlalu berterus terang! hmph ! )

"x la.haha just susa maw paham apa yg ko tulis.. rpanya 'a' jadi huruf 'q'"

"jqdi ko dq pqhqm lq?"

"paham..dri td lagi paham..^^"

hurghh..biar pun orang sini paham,tapi duhh..hampir berbelit jg lah kn otak orang pi baca tulisan dia nih. HAha dan itu membuatkan aku tidak pandai membaca ~

So next time,x perlu la ya tuan-tuan dan puan-puan yang comel,baik hati,hebadd,hensem,cantik,tegap,sasa,boroi semua ..x paya lah tulis tulisan yang sangat canggih nih..maybe ada yang suka ada yang biasa ngan tulisan ni n maybe ada yang x suka langsung!( aku la tuh antaranya ) ehhe

p/s: plis jangan buat camni.Bole + darah tinggi orang sebenarnya .muahaha


mood:tiba-tiba rindu chat ngan 'kwan' d facebook :j

tidurr..zzzzzzz..harap-harap tdurku aman :D

20 orang komen sini:

Woofer Storm said...

heheee unik pulak style dia tu smpai bgi slm pun berstyle...heheeee aku pun nda fhm mulnaya,,ahaaaa serius

Woofer Storm said...

perghhh,bgi header tuk adik ar??ehhee aku nda pla ko bagi..

syAfA said...

aih!..taw xpe..ubah jadik Q,terus xphm.ntah kemana huruf A dia xtaw la..haha

wa khairul onggon said...

Biasanya kaki chat mmg suka tulis camtu.. Pening kepala baca hehe.. :P

Dda Ly said...

hehehe * me pon kadang tersasul type a jadi q..:P da lame bru pasan..huhu

meh ke rumah..
~a week already~
keep in touch ye..♥♥♥

.:hanna radzi:. said...

wahh....btol penin otak mikio amende dia ckp tu...huhuhu

srikandi cinta said...

aduhh,,saya plg x sker biler org hantr msg yg over short form :)

Admin Homestay said...

salam, memang malas nak baca tulisan macam tu....alang-alang dah tulis, tulislah elok-elok.

apisv2 said...

rilex2

Novelgurl said...

Salam..huu~ sy pun tak suke tulisn cmtu =_="

Wan Fakhrul Rin said...

Woh! Macam best! Nak try?

cik kirq qpq kqbo. sihqt tqk?

Wow wow, kreatif! Mabeless.. Hahaha

kira kekuri said...

@Woofer Storm itulah, hoho..sqngqt unik..haha
header tuk ko da ada,tpi mlu maw bagi ko.. :D

kira kekuri said...

@syAfA
haha taw xpa,itu yg orang tba2 tnya dekat dia 'huh? apa tuh? ahahha

kira kekuri said...

@Wan Fakhrul Rin haha best la sangat kee :D
cik kirq kqbqr bqik qjq d sini..haha,jarang jmpa camnih! :D

YUL said...

muqhqhqhq, sqyq pon tqk suke jugqk bce cmtu kqn kqn kqn? :P

Woofer Storm said...

baa geng,bagi la header tu..heeee

Woofer Storm said...

fren,tag kamu...

http://www.wooferstorm.com/2011/03/1st-travelog-contest-usahawan-muslim.html

Penggali (OM) said...

aduh, trus tukar jadi q, pening kepale nk bace

yad'z said...

haahaha..tau tak pe... menyirap kekadang,,, susah nak baca.. dah lah komennye panjang...

Woofer Storm said...

lalink 2,tag kamu k..ada masa join..eheee

http://www.wooferstorm.com/2011/03/giveaway-coklat-by-blog-armiza.html