Klik ok? TQ so much !

Thursday, March 10, 2011

CONTEST Jangan Pandang Camera

Assalam.Kali ni aku ringan badan walaupun hakikatnya sangat lah berat =.= kn,untuk menjoinkan diri mengikuti satu Contest Jangan Pandang Camera!
ehee..aku sambut gak 'tag' orang yang tag aku ni.Terima kasih banyak-banyak.x paya susa-susah sebenarnya :] tapi nnti tag la lagi.heehh




*untuk join,klik SINI! :]

Jom tengok syarat-syaratnya pulak ?

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3


5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.





Pada mulanya agak terkilan join contest nih.Almaklum,aku ni asal bergambar mana x bole tgok camera?? aduihh. nasib hari tuh ada jugak aku duduk-duduk minta puji ambik gambar x tengok camera.Habis aku korek-korek fail,gambar apa yang sesuai? duii ..perrghhh
mula-mula hampir semput ehh,salah! putus harapan aku,hahaha..banyaknya org join.hehe..tapi x pa demi memeriahkan dunia yg aku suka ni,aku join la jugak :] trimas kepada yg tag (kenapa aku ni? x habis2 dengan trimas aku) ok kali ni arigato.


here comes the horrible picture :) 



cukup syarat ! aku x pandang kamera pun,aku pandang gitar.
Berpikir-pikir macamana maw guna benda bernama 'gitar' nih =.='

Jom,aku tag semua org yg maw join Contest nih.
kawan-kawan blogger~

marshmallowlife
Zea
Kee BD
dan semualah! :D

Jom! tarikh tutup lama lagi..:)
29.4.2011
aku befday pada tarikh ni.
haha,aku tipu :p aku befday ujung tahun ^^




2 orang komen sini:

marshmallow said...

thanks kira tag saya. weeee~
belum join lagi pun.
nanti saya buadd yep.
ehehe thanks again.

btw, gud luck yep :)

kira kekuri said...

ur welcome..hehehe ^_^ nnti u buadd la k? kekeke