Klik ok? TQ so much !

Monday, November 21, 2011

ego tinggi melepaslah jawabnya

assalamualaikum.


Nora Elena
#sumber gugel


kebelakangan nih aku asyik layan Nora Elena ja. Best, tapi tuh lah aku belum habis tengok lagi.
Begitulah aku, lambat betul habis kalau bab-bab tengok drama. ada jak kerja yang bikin tergendala.

Eid, satu watak dalam cerita nih yang ego tinggi mahu mampus. Geram tul aku tengok cerita nih. macam mahu terajang-terajang pulak Eid nih. =..=' Tapi apa boleh buat. Dia cuma pelakon, dan dia jauh nun di sana. Da bukan jodoh dia lah tuh kan dengan Nora Elena. kahkah! padan muka.

Nora dah balik-balik mahu eksplain dekat dia yang dia langsung xda affair dengan bos si Eid tuh, dia x mahu dengar pulak. eiii. geerrrammnya aku. sampai nangis-nangis aku tengok part Eid maki-maki Nora , sampai dia tergamak cakap dia x mahu terima kelapa yang da ditebuk tupai, kesian Nora, lagilah dia terasa sebab dia pernah kena rogol...tskkk..tskk...cerita nihh aku tengok aku hayati, macam apa yang aku buat kalau baca novel.

bila Seth Tan ( Aaron Aziz ) pergi pinang Nora yang memang cintakan Nora sejak 10 tahun, barulah ko merasa kan? melepas lah ko kan? baru tahuuuu. aku gerammm laki macam nih !
lain kali ego sangat! x mahu dengar cakap tunang ko dulu. eiiiiiiiiii . grrrrrrrrrrrr

Ego memakan diri. Itulah orang tua-tua dulu sudah kata;

ikut hati mati,
ikut kata binasa


*lepas tension kejap lepas tengok drama Nore Elena. =..=' entah bila aku boleh tengok lagi. kuliah da start esok. kuliah ohh kuliah

selamat malam oh malam !


#nanti aku mahu cerita pasal cemburu celik pulak. :p

10 orang komen sini:

Woofer Storm said...

kami lelaki memang ego tinggi..heheee

coklatberapi said...

singgah sini dan follow..;))

n@n@ said...

wah.

tgh duk layan nora elena.

beznya.

nana pun tgk xabis g cite tu.

xde sumber.

sedihnye. (mne nk cri ni?)

awak....

mintak jasa baik awak
1. komen,
2. like FB,
3. retweet Twitter and
4. klik Google +1

di entri terbaru nana tq

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

Woofer Storm said...

bz ka girl?heheeee

*study bebaik^^slmt mlm..zzZzzzz

tirsya atieya said...

woww..siok nih kann..heheh~sis..nih aku pnya new blog..-tira-

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm buruk perangai. hehe, tpi apa le wat da gitu prangai ^^

Kira Kekuri said...

@coklatberapi ^^

Kira Kekuri said...

@n@n@
^^ dah

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm emmm x jg.
thanks ^^ tc

Kira Kekuri said...

@tirsya atieya siokk. ko tingulahh. heheh. okehh~^^