Klik ok? TQ so much !

Friday, November 25, 2011

bertambah satu pengalaman dalam hidup aku



assalamualaikum 
pagi ni, aku bangun dengan semangat yang setengah-setengah orang bilang.
mahu bangun - x mahu bangun - mahu bangun - x mahu bangun. ahhhh masih awal !! kepala pun masih ngantuk lagi. Teringat pulak kelas jam 10.00 am nanti. Kalau tidak bersiap, pasti aku lambat nanti. Kelas ETR lagi tuh. tambahan pulak, madam yang mengajar memang pantang murid lambat.


bangun, siapkan diri, baju kurung , tudung, semua aku pakai elok². 8.25 pagi, aku gerak dari rumah. pandu  laju², takut nanti x sempat sampai. Waktu aku seronok² memandu, baru aku menyedari 1 perkara, kalau pergi kk aku rasa sekejap. Bila dari kk balik ke kb, punya lambat aku rasa! entahh, aku ja rasa kali?


Alhamdulillah, aku sampai setengah minit awal. sampai Indah Permai, beli makanan kegemaran, Bun Tuna. Gila sedap. Telepon berbunyi. Classmate Rais telefon ada kelas ka xda. Aku kata x pasti. Lepas tuh dia call balik, bagitahu dekat aku yang kelas cancel. =..='


dan lepas tuh aku rasa macam.......



http://www.emocutez.com
# ohhhhhhh tidaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


kalau aku tahu awal kan bagus? boleh aku sambung tidur aku mcam kawan-kawan aku yang lain, boleh aku x payah speed² datang Sepanggar or dengan kata lain, boleh la aku x payah bergerak langsung dari rumah. Kawan sekelas ada inform dekat fb tapi time tuh aku da tidur dengan nyenyaknya. . Jadi x tahu apa². Hiiiii . it's okey bebehh *redo* C: , patutlah aku sms kawan² aku tanya ada kelas ka xda, dorang x membalas. rupanya tidur. mati² aku ingat diorang konon takut balas sms depan madam. perghhh..hihihihihi ^__^

lepas isi minyak bagai, aku membawa diri ke Tanjung Lipat. Menikmati keindahan laut  
(cehh ayat ),makan Bun Tuna yang aku beli earlier* sorang-sorang sambil melihat mat saleh dan anak-anaknya picnic... tskkk.. tskkk.. sambil berfikir² sedih pulak x tahu kelas nih. ohhh begitu pulak rasanya.
#angguk-angguk kepala  

hehehe.
apa pun bertambah satu pengalaman dalam hidup aku. kekeke *ketawa dalam sedih* jadi aku tidak berapa kisah juga. aku akan anggap ianya sebagai 1 pengalaman, sebab sebelum nih aku x pernah merasa pengalaman sebegini. sesuai ka ianya di panggil pengalaman ? 

# seb baik rais inform, kalau x sorang² aku di kelas 'stay² matang' seorang diri. hahaha
# selamat malam   C:  http://www.emocutez.com  malar aku kuarkan entry malam². Jom tengok The Walking Dead S2, jam 11pm ni ? ^..^








11 orang komen sini:

Woofer Storm said...

bgusnya kira,senang2 ja round di kk..aku kalau lepak di kk sorang2,alamat nda terbalik aku rumah..mesti sesat punya^^

cintauntukkita.blogspot.com said...

morning..
hehehe redho jelah..
itu dikira salah satu exercise pg2 ni.. hehe bkn selalu..ngee!

CIK TOM said...

rindu nak study etr..hehe..kira ok la awl lg rais tue call..kl smpi kt dlm klas lg naya kan..hehe

Woofer Storm said...

selamat petang^^

Woofer Storm said...

opss di sabah mesti dah malam kan2??

*nak balik^^

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm ya lah, ko kan tinggal dekat ngan area kl, klo aku dekat tmpt ko pun, mesti aku sesat punya round2 selangor. ^_^
lgi pun aku bukannya selalu round2 kk. nih la 1st time sorg2 round. itu pun pi laut ja. ^^

Kira Kekuri said...

@cintauntukkita.blogspot.com selamat malam :)
yepp redola nih^^ xda lah excercise, makan2 plak kat sana tuh. ^^

Kira Kekuri said...

@CIK TOM cik tom, sya baru nak srudy etr ^^, sila beri tunjuk ajar.. hehe
sy rasa, etr tuh susah.huhu =..=, seb baik rais awal call. huhu

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm selamat malam :)

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm kompemm sudah malam. =D klo maw balik, balik la. wat apa tunggu2. haha

Kopocinue coffee said...

asal ko x ajak aku?
boleh kita lepak sama2x