Klik ok? TQ so much !

Wednesday, November 2, 2011

rancangan tidak menjadi

bila idea datang mencurah-curah, malas pulak maw update entry. Bila tak da idea, mencurah-curah pulak semangat mahu update. apalah.. =..=

aku merancang nak pigi Celcom Center esok dekat dengan Api-Api center sebelah Centre Point tuh, urus SIMCARD aku yang dah orang tabak ( curi )  waktu aku tengah lalai-lalai membeli. adakah patut ? tapi sepa suruh lalaikan ? Padan muka. Simcard upax aku. uhuu, sms family dan kawan-kawan 1 sen sahaja. siapa tidak sayang kan. aku sayang~

Tapi itulah, selalunya apa yang aku rancang selalunya tidak jadi. Bila aku pikir-pikir, siapa lah kawan aku esok. ehh.. perlu ka ada kawan? aku pun bingung sendiri. macam-macam timbul. lain lagi keinginan mahu makan mcd. gulp! ahhhh banyak karenah pulak akuuu =..=

hari Jumaat lak kena ambik kakak waktu petang, dan adik dan bapa aku 12 tengah malam dekat airport . Pastu aku kena suh pandu sebab aku tahu jalan. Mama aku pandai pandu, tapi tidak tahu pulak jalan nak pigi airport. Ohh mamakuuu.. Aku mana campin sangat bawa kereta mama aku Avanza tuh. Sebab tuh aku bercadang-cadang esok aku urus benda tuh, bawak Viva asilah sebab aku da terbiasa bawa Viva. Apapun, entah jadi tidak plan aku nih ??

Dulu, konon waktu raya aidilfitri rancang dengan kawan-kawan nak gi beraya dekat rumah kawan aku, Memeng. Tapi x jadi. Allah bagi ujian dekat aku, puasa hari last, aku sakit. Sakit berlarutan hingga ke hari-hari seterusnya. Plus, dengan kawan-kawan yang banyak asaiment, memang x jadilah nampaknya. so, rancangan tidak menjadi.

Raya nih, rancang lagi. Kalau jadi pi km, Memeng kata masak udang. Tapi itu benda aku alah. Tapi bila orang da masak, kita makan lah kan? he he he. Harap-harap rancangan kami menjadi raya nih. Aminnn =)  =)





teringat benda nih. Memeng yg bagi.
Thanks meng! aku masih simpan hadiah ko nih baik-baik~
^____^

9 orang komen sini:

nia ryani said...

kira kuri2....heeee
aku taw ko da bnyak follower...
tp x slahkan ko follow aku..heeee :P

najihah sahami said...

mish punya keychain camtu h rongak. batu-batu dia tu jatuh...T_T

Tiya Atieya said...

pembaca setia di sini :)

Woofer Storm said...

kalau aku nda bawa kereta,bawa diri ja..hahaa

mcm kami ni miskin ,tiada kerta ni..cian ohh,sponsor satu kereta boleh??hehee stay kat sabah sampai 12hb nov ni ja^^

kira kekuri said...

@nia ryani ok bah kalao ko :)

kira kekuri said...

@najihah sahami oh,nampaknya mish kenalah jaga tol2 benda tuh len kali . hi hi

kira kekuri said...

@Tiya Atieya ohoo thira i love u, x sangka aku ada jg pembaca setia aku. huaa :DD *maaf tergedik pulak. ehe

kira kekuri said...

@Woofer Storm ohhh bah.kalau ko memang lah. ada orang ambil di airport. ohh maaf, saya tak punya kereta. x dapat kasi pinjam.. saya lagi miskin, motor pun saya x da duit mo beli :p

Tiya Atieya said...

@kira kekurisentiasa nih jadi pembaca setia kkak..