Klik ok? TQ so much !

Friday, November 4, 2011

Everybody is busy tonight

Semua budak UiTM busy hari nih. Busy tengok result masing-masing dan yang paling pentingBusy tanya result orang lain. Semua lah. Semua kampus. Aku tidak tahulah berapa ramai student UiTM berjaga malam untuk menunggu result masing-masing yang mungkin menggembirakan hati, dan mungkin juga boleh buat terkejut beruk. ! Tapi aku harap tidak adalah yang mati, nampak result sendiri. Setakat nih tiada lagi yang mati bila nampak result sendiri. He he he ;p

Result aku berapa yah? hemmm. Aku bersyukur dengan result aku. Rasa puas hati jugak. Maybe itu jak IQ aku. ha ha. kbai. malas pulak mahu mengulas pasal result aku.

kepada kawan-kawan yang dapat DL, tahniahh :D ^_^ terutama Myen, tiap-tiap sem dapat dekan ! he he he :p :p  dan semua kawan2 DIB yg lain ! ^_^

kbai. malam dah nih. besok kena siang ikan. *perlukah aku bagitahu aku siang ikan?

6 orang komen sini:

Kopocinue coffee said...

maner ada setiap sem
ko yg setiap sem2 taw
spen mcd ar
ko kan dekan

kira kekuri said...

aku x dekan la sem nih. ehe hehe. aku serius nih :>

Tiya Atieya said...

saja komen2.. heheh~ kak,komen lgi d blog aku..da maw buat..hehehe~

najihah sahami said...

ecece..sem depan kira lak dekan eh. heheheheh..

xpe2..syukur je k sayam...buat lagi baik akan dtg..:)

Novelgurl said...

wah.kak kira dekan eh? tahniah eh..^^

Woofer Storm said...

budak pandai tiada masalah,sem depan boleh tebuskan???hehe

*apapun tahniah^^