Klik ok? TQ so much !

Sunday, November 20, 2011

Contest Blogger Idol by Achie + Eyda









Assalamualaikum.

Hari nih, hati aku berat sebenarnya. Sebab fikir hari esok. Esok UiTM mula kuliah daa. =..=
Apa pun, walaupun berat, bab join contest aku ringankan. ^___^ Contest nih oleh sorang kawan juga. Contest by Achie dan kawannya Eyda ^__^ jom-jom. cekitauddd ?




"siapa blogger yang menjadi inspirasi anda"
Bagi aku, banyak sangat blogger dalam dunia maya nih. Yang berumur 9 tahun pun da pandai berblog. Aku kecik-kecik dulu mana pandai berblog? Biasalah zaman da berubah. Panjang aku melalut ? uhuu.  Blogger yang menjadi inspirasi aku, bukan lah blogger(s) yang banyak gila follower,bukan juga blogger yang famous yang menempah nama dalam dunia blogger nih. Blogger yang telah menjadi inspirasi aku selama nih is Amanda Sabariah *jujur taw manda hehehe*. Dia seorang blogger, dan jugak seorang kawan pada aku. Orang berdarah semenanjung yang membesar di Sabah. 




"kenapa anda memilih mereka dan ingin menjadi seperti mereka"
Aku pilih Manda, sebab memang dah lama aku baca blog Manda ^__^ dari aku start berblogging lagi. Kalau dulu dia update entry, aku pun rasa macam mahu update entry juga. Sebab aku kenal dia, jadi kalau aku baca blog dia, antonasi tuh aku boleh baca n dengar dalam otak aku. Macam kami selalu cakap dalam kelass. ehh apa aku cakap nih ? Aku suka baca blog dia. Penulisan dia pun aku suka baca. Sempoiii. X macam aku nih. huru hara aku rasa. ^__^'  Dia pun ada adik yang comel juga tahu ?   



"Ceritakan juga apa matlamat anda dalam berblogging dalam masa terdekat dan juga akan datang"
Matlamat? emm sebenarnya aku xda matlamat yang panjang dan pendek dalam berblogging nih. Cukuplah just rajin update entry dan rajin blog-walking blog kawan. Pasal follower pulak,  ohh aku x kisah banyak mana follower aku. Mungkin ramai blogger yang menjadikan matlamat panjang untuk punya follower banyak. Tapi aku tidak tahu pulak macam mana maw meletakkan matlamat akan datang macam tuh dalam blog aku. Rasa macam x layak ja. ^___^" . *sebab tuh follower x pandai meningkat² kan? kan?? hehe*



"boleh juga letakkan gambar blogger tersebut"




#ini amanda.
but manda is no longer using
Mini Manda T_T



Okeh dengan rasminya, habislah entry ringkas aku. ehhh. perasan ringkas. hikk
aku mahu tag Nia Ryani dan Myen.
Jum join cepat-cepat kawan-kawan ! >__<
tarikh tutup 1.12.2011. jom la kita mencuba nasib, biarpun peluang menang kta tipis. haha :p


Main game pakai coin,

orang jemput kita join.


ahh sekian saja pantun dua berat kerat aku.
terima kasih kerana sudi membaca pantun cincai dan blog aku.
dan terima kasih jugak kepada empunya diri yang menjemput join contest nih.




# sebenarnya banyak jgak blogger idol aku nih.blog Tika..blogger achie pun idol aku juga. Kalo tambah mereka berdua nih dalam entry, panjang sampai KL pulak entry aku nih.  suka baca blog dia dari dulu dia mula blogging. hiksss (ini bukan mengipas ya. ikhlass ) C:




kbai.





6 orang komen sini:

Woofer Storm said...

gud luck^^

*tak layak kot jadi blogger idol,yup sy akui sy banyak merapu..hahaaa

Eyda Syahida said...

tenz for join. kipas achie banyak2. hiks!

gudluck! ;)

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm ur welcome ^_^

Kira Kekuri said...

@Eyda Syahida thank u ;DD

k.h.a.l.i.l.a said...

goodluck kira ^_^. nama sama dengan my sister ^_^

Kira Kekuri said...

@k.h.a.l.i.l.aye ker? hehe