Klik ok? TQ so much !

Sunday, November 27, 2011

tidur pun bukak lampu

assalamualaikum 

salam maal hijrah semua

malam nih aku tidur lambat lepas adik aku inform dekat aku, "Besar, nahhhhhhh Paranormal Activity 2" . aku apalagi ? dengan semangatnya cakap dekat adik aku, "Okeh nanti kita tengok!!"

#ihsan google

http://www.emocutez.comAku pun x fahamlah dengan diri aku nih, cerita paranormal gini aku gila babi suka layan. Asal ada cerita seram dekat TV mula lah aku tengok. Aku suka tengok tapi sebenarnya aku nih penakut. Cerita seram dekat sekolah lama aku pun habis semua aku sapu dari senior-senior. Lepas tuh aku pas dekat budak-budak baru. ha ha ha. padahal.......... bila masuk waktu malam mula lah terbayang-bayang ada sesuatu dekat penjuru bilik.. =..=", terus gi buka lampu.



Bila masuk waktu tidur, terutamanya dekat rumah ni haaaaaa. Bila aku sorang tidur dalam bilik, mesti buka lampu punya. Bukan aku x try tutup lampu, aku da cuba tapi, terbayang-bayang pulak aku. *malar terbayang-bayang* hehehe. Terus macam-macam terimbas dikepala. Cerita-cerita sekolah lama pun terimbau-imbau juga. porahhhh! tapi kalau da ngantuk sangat, mati or hidup ka lampu, confirm tidur mati punya ^_^

Waktu kecik dulu, kalau takut, aku pinjam genggam tangan orang sebelah aku. Takut punya kerja kan. Ha ha ha, entah lah dengan cara tuh aku rasa dapat menyalurkan keberanian ke dalam diri. #cehhh ayat . Lepas nih entah tangan siapa jadi mangsa :p



tuh lah tapi, bila ada cerita seram kah, suka pulak aku. =..="

# apa pun, aku benci dengan perasaan dan perangai aku nih. aku harap ia boleh pergi jauhh dari diri aku.

# maaf mama, aku tahu aku selalu menyumbang peningkatan bil elektrik. ='(
kbai.

12 orang komen sini:

Woofer Storm said...

kalau tau dah takut,tak payah tgk lain kali tau^^

Anne Nurain said...

kalau aku plak ndak ble tdur lau hidup lampu.. kcuali la lau penat btul.. muehehehe~~

Liling said...

Bikin takut kan ni ? semua cerita paranormal activity sa sua tinguk. tapi ni laa bikin takut =.=

u been followed. =)

Liling said...

FOLLOWERS ke 370. bahaha.

Tiya Atieya said...

siokkk nih kann?!! yg nem bdak tuh c 'hunter' ...hahah~

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm oowww x boleh, klo da mnat benda tuh, mesti maw tgok jg bro, :p

Kira Kekuri said...

@Anne Nurain ohh terbalik kita :D

Kira Kekuri said...

@Liling woww ya kah liling? bestnya ko..konon aku belum tgok yg ke 3. baru2 jak kuar kan? hii

Kira Kekuri said...

@Lilingthank u liling ^..^Y

Kira Kekuri said...

@Tiya Atieya siok kan thira!? bikin terkejut!! yah yg hunter tuh comel kan dia? hihihi

.:hana radzi:. said...

aslkm..nk jmpt tuan rmh dan kawan2 join my 1st GA...

Woofer Storm said...

bz nampak??hai kira^^