Klik ok? TQ so much !

Sunday, May 1, 2011

Contest Semua Tentang 4


Assalam


Terima kasih kawan (kawan bah kn kita?) 
thanks sbb sudi tag aku,contest ni anjuran Cik Fiqa  ya
Bnyak kena jawab ni
Jomm~ cekitaudddd!









1)      4 perkara describe yourself.
-I’m an ordinary girl with an ordinary life
-orang,kalau aku knal,layan..klo x kenal mlas nak minta puji.tapi depends.muahaha
-suka nangis
-aku budak yg gemuk.sbb 2 nama aku Besar


 2) 4 nama manja
*manja la sangat =..='
-Besar
-Kira
-Shark
-Syakirah

2)     4 perkara baik yang saya buat hari ini
-tengok kahwin kat rumah Juraidi,hantam sambal belacan.sedap bah!
-senyum dekat orang.*aku murah senyuman apa.hekhek 
-mandi( mandi 2 baik jgak kn?)
-ambik adik aku dekat rumah pakcik aku n d kedai.fuuhhh* jadi 
dreber kejap ~.~

 4) 4 tempat yang sangat nak pergi
-sebenarnya aku x taw mana yg aku maw sangat pergi
-Jepun ( klo boleh,masuk dunia anime,tapi taw i2 mustahil=.=’ )
-Kota Marudu
-Kudat
-Semenanjung 

5) 4 benda wajib bawak keluar
-Tudung
-Kunci kereta
-Lesen Memandu
-Telepon
*dompet aku x berapa sangat,sbb aku POKAi selalu.hee

6) 4 perkara terakhir dilakukan sebelum join contest ini
-Makan cucur kat dapur sampai habis sorg-sorg erkk..=..=’
-baring² atas tilam
-gi tengok kahwin
-bergmbar²


 7) 4 orang paling disayangi
Org ya?
Emm..
-family
-sahabat² yg jauh maw pun yg dekat n x pernah jmpa
-Kucing² ( anggap ja la mc manusia ya?sbb aku sllu bawak dorg berckp )
-orang yg sayangkan aku juga J


 8) 4 jenis ragam manusia yang di jumpai ari ni
 -orang yg kuat merajuk
-orang yg buat² x layan
-Orang mengada² pun aku jumpa gak
-orang yg ceria


 9) 4 misi yang mesti capai dalam tahun ini
 Aku x taw la apa..aku plan maw;
-kuruskan badan.HAHA! ( tapi kawan aku x suruh ) =.=’
-ganti puasa penuh!
-belajar lagi sungguh² dri sem 4 tu~aku taw aku karau
-pi Kota Marudu

10) 4 habit buruk 
-tidur lambat,tu la pasal mata aku mcm burung hantu da..kuuukkkk kukkkk~( bunyi burung hantu )
-cepat panic! Sampai Miss Safinah dulu panggil aku Miss Panicky dekat kelas =..=’
-suka tidur petang.(best apa )
-sangat suka mkn sampai x ingat dunia kalau da terlampau sedih+tekanan =.=’

 11) 4 perkara y kamu fobia
Fobia? Erkk
-Anjing
-fobia makan tiram..eee x sedap! Tekak aku x bole trima.3 hari x bole makan  apa²
Kalau da termakan tiram =..=
-fobia teringat modul sem4,panjat bukit sampai maw mampus aku
Maw saja aku giveup.tapi aku x maw mati kat utan bah
-fobia teringat ORENTASI a.k.a. MMS waktu masuk UiTM mula² dulu!
Perittt+sedihh+penatt+tekanan=makanan x masuk perut 1 minggu.
X maw aku ingat.sungguh pahit la.Kalau ingat mengalir air mata aku.HAHA

 12) 4 sebab join contest ni
-kawan aku tag
-aku rasa maw jawab
-aku rasa mcm best jawab nih
-aku rasa best sudah lepas aku jawab.haha :D

TAG

*WiLKUM BACK!
Ajie
TIka
Ildah
Dyg Yasmidah :DD


k bai.

4 orang komen sini:

Puteri Ummi Atilia said...

macam best je nak menjawab benda nie.. :)

Woofer Storm said...

thank sudi buat..hehee

kau sayang aku ka?hahaaaa

kira kekuri said...

@Puteri Ummi Atiliabest~yg penting kena jujur jwab ni.eheh

kira kekuri said...

@Woofer Stormsama-sama .hehehe ( ketawa pla )