Klik ok? TQ so much !

Sunday, May 1, 2011

My Will | Nostalgia habis!



assalam n selamat malam :)
aku tgah duduk dekat luar rumah ni dengan Tiger,Bear,Mamy,Comot n dua lagi yg belum ada nama ( kucing ba ni ).Tiba-tiba teringat lagu penuh nostalgia ni.Dengar aja kin nangis.
haha.Kalau boleh kasi penampar mata aku ni,maw jugak.Tapi sakit.Jadi niat ikhlas n murni ke atas mata aku d batalkan serta merta kerana sakit nanti =..=

awww~so sweet la kisah kamu! aku suka~



Aku dari skola minat benda ni.Lagu semua aku gi hafal.Haha.Ada la jugak rakan seperjuangan aku yg sekepala dengan aku tika itu.Rhona dan Izzati.Owhhh! aku rindu kamu! ~..~
habis lagu katun d tv kita hafal-hafal kn?( mcm la dorg baca blog aku ni T_T)
Hari tuh jumpa Izzati dkat farmasi 1B.Kerja sana. Aku pulak,merayau-rayau.
Izzati da banyak berubah aku nampak.Biar pun masi gila-gila.Matang da dia.Hihi^^


Dengar lagu ni best tul.I like~ :D
Bila la aku ada cd/dvd Inuyasha ni.Selalunya tgok kat tv ja..T_T
Maw download,line x la laju. Line sama jak dengan blog aku ni.Ciput2 bah.
awww~ maw ~.~ 
xpa.. hari itu pasti dtg jg.yeah~ :DD tapi bila?
bila ada duit~heee



-jum layan-
hari2 dengar pun x jemu *



p/s: nanti maw jmpa Rhona,mintak anime dia.Wee~ cuti d habiskan dengan menonton anime..perghhhh~best!

jum tgok GleeAthon

10 orang komen sini:

dayang said...

time aku budak2 lagi la..mcm smua lagu anime ni d sukai..tp skrg nda suda..oh, i miss dat moment! hahaha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..dy pon minat anime gak ke

MiSzy DiaN said...

ketagih katun nie.. hehehhee..
aku minat doremon jak.. hahahahaaa..lagu pn hafal :p

kira kekuri said...

@dayangEEE dayang~ sama la kita! I miss dat moment.xda apa yg lagi best dari 2.hak2

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ dy sapa?heeh klo aku iya :D

kira kekuri said...

@MiSzy DiaN doremon pun aku hafal..tuh x bole klo x hafal..sllu tguk 2.hihi

MiSzy DiaN said...

kira..
sempat erk ko tgk entry td..
tslap publsh daaa tue.. hehehe..
tp daah delete blik.. hehe..
don worry, satu lg kputusan kt blog yg lain.. maybe ada rezeki kt sana.. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

wehhhhh mmg layan gak tengok dulu aku suka tengok kartun ni.... yang bestnya hero dia ada ekor dan telinga macam musang

Woofer Storm said...

inuyashaa^^

CIK TOM said...

cik tom suke gak anime...dl time sekolah suke bc kreko dan arena...msk u plk download cite anime dr crunchyroll..hee