Klik ok? TQ so much !

Friday, May 6, 2011

Esok gathering 'bukan-bersama-blogger'




*ahhhh masa untuk titoww,
kalau hari-hari tdurdlm keadaan runsing,kompom bangun dri tdur darah tinggi.errkkk =..='


Assalam~
Khamis sda pun melabuhkan tirainya.Hari ini da masuk hari Jumaat.
Esok ada gathering bukan-bersama-blogger ( dengan kawan-kwan sbnarnya ) dekat Mayang Sari.
Tadi pun ada gak sebenarnya..Hehe.Kalau maw join bole la sms aku dekat
01* 8** *3*3 .sekiann~

Di sebabkan kelmarin adik aku Kecik ni beria-ia betul maw makan ABC la katanya,aku pun join la sekali kan + mintak belanja.Hehe ^^
Pada masa yg sama,aku n kawan skolah lama aku ni AJIE  gi Public bank,maw bayar contact lens yg kami beli ( sampe' lanji bana!

*ini dia,simple but sedap bah~ehee


Dan kawan aku Ajie pun belanja kmi makan ABC dekat KB Cool Cafe! wee~ my fevret! Aku suka eskrim ^..^  Terima kasih Ajie =D Nantilah bila aku da ada keja ka aku pi belanja ko ( wuinaa lama lagi 2.hahaha 


*klik untuk tumbesaran mengalahkan aku 

unknown girl n Kecik

Kecik n Ajie

*ini dia tukang sponsor ^^
oppsss ai ngini bua' ea Ajie?haha

Ajie..bole lawat sini

Kecik,mula-mula dia yg bawak makan ABC,pastu Ajie maw belanja.


Aku pun tidak kenal ni sepa =..=' jangan tanya aku
yg pasti dia kawan si Ajie.aku pun tataw senyuman apa tuh.Tersasul
senyuman =..=


Alahaii kecik,Happy bangat bah dia makan ABC ya? haha
Ajie mmg comel.Siapa setuju???



P/s: Okey la aku pown maw tidur la ni.Tadi nampak seorang kawan FB.Blogger jugak..kena remove kawannya..owhh sedih lah mcm tuh kan? Ingat seronok sangat remove friend ni,lebih-lebih lagi orang tuh kawan baik anda sendiri??..kalau kamu,wat do ya think? .sekian =DD sleep tight semua.Love ya! zzzzzz..





wahhh,da bole da aku lukis chibi ni.heee =)



20 orang komen sini:

Zulkifly Omar said...

waaa best nya gathering.. ui wasaber gathering ko x join?

.:hana hazel:. said...

cute le cartoon kat ats tu... :)
jom singgah blog hana,baca entri baru pasal interview..

KayNisa said...

wahh, seronoknye gather2 dgn kwn2 kn..

actually tujuan asal nak datang menggegar sempena Segmen Gegar 1000 blog anjuran en Ben

Jom lawat Blog Kaynisa ???

nong said...

weiii..sedap taw tu sekerim..hehe.

Novelgurl said...

peewitt! nk ngorat unknown girl tu bleh ? haha

combi said...

dah lame xmkn abc..huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Hari Ibu...”Mummy I love You”...
~~~~~~~@@@~~~~~~
Buah mangga buah jambu
Kedua buah dibuat rujak
Aku bangga padamu ibu
Walau lelah tetaplah bijak
~~~~~~~@@@~~~~~~
Roti keju tidaklah mahal
Roti sumbu cukuplah murah
Walau anakmu sungguh nakal
Kasihmu ibu tetap tercurah
~~~~~~~@@@~~~~~~
Anak katak di pinggir sawah
Anak lembu pergi ke taman
Kasih anak sepanjang galah
Kasih ibu sepanjang zaman
~~~~~~~@@@~~~~~~

uihhhh sodapnyer ko sedut ABC... nampak mmg mengiurkan plak minum ABC tengah-tengah cuaca panas lagi sentap... yang peliknya ABC tu warna purple

Woofer Storm said...

ayat last tu perli akukah??ada benda yang aku buat mgkn buat ko tersa hati?ermmm
kdg2 aku nda sdr apa yang aku buat..

Amanda Sasha said...

comel bha doodle kau~ mcm tuannya jgk.

kira kekuri said...

@Zulkifly Omarbest,yg penting makann..malu aku Zul,kaw? ( dui pemalu konon )

kira kekuri said...

@.:hana hazel:. thanks =D wokehh

kira kekuri said...

@KayNisa seronokkk~ ^..^ owhhh,nnti aq dtg balik k? hee

kira kekuri said...

@nongsedap..bah pitu tek kau Zila,raun2 kB kiti sambil mangan eskrim~lingau!haha

kira kekuri said...

@Novelgurl owhh dia kata bolehh.ahaa =p

kira kekuri said...

@combi gi la makan combi.kan bnyak kat kedai.hee

kira kekuri said...

@Afzainizamohh keler dia ya? sbb itu ABC perisa Yam bro~heee

kira kekuri said...

@Woofer Storm x la Achie..itu untuk semua orang yg pernah remove kawan beknya dekat facebook..apalagi memblock :DD x besttt taw (^_^)v~peacee.hee
owh xda kot??

kira kekuri said...

@Amanda Sasha ahaaa.thanks manda,nnti aku buatkan ko yaa? hehe.tapi buruk bah chibi aku 2~

Ajieaziela said...

Ahahaha....sioknyaa mkn2 abc....tp napa rupa aku tu..?? aahh...antam...janji sodappp..!!! muehehe...

kira kekuri said...

@Ajieazielahaha ajie! hantam sajalah~ yg penting makan ABC! :DD