Klik ok? TQ so much !

Saturday, May 14, 2011

PELIK | Entry aku tiba-tiba lesap!

Assalam..hai! aku pelik.
Apasal entry pasal aku makan kat mayang sari tiba-tiba lesap?
aku da padam? aku rasa tiada la.
aku xda pun on9-on9 sejak kemarin
sejak Blospot ni bingung2 mcm hari2 yang lalu,
baru masaalah ini muncul~haiyaakkk~penat aku menulis post 2 =..=' grrrrrrrr

* grrrrrrrrrrrrrrrrr!! *mood eran+angry?

8 orang komen sini:

Wan Fakhrul Rin said...

Smlm Blogspot delete post 12/13 May utk penyelenggaraan. Then diorg restore balik post2 tu afterwards. Mgkin diorg terlupe nak restore Kira punye kot? -.-

kira kekuri said...

@Wan Fakhrul Rin ya ke? adoiii,nampaknya mmg mereka lupa lah tuhh :(

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

~~~~~@@@~~~~~~
Selamat Hari Guru
~~~~~@@@~~~~~~
Wahai guru yang dikasihi,
Engkaulah pelita diri ini,
Menerangi hati nurani,
Moga dirimu dirahmati
~~~~~~~~~~~
Ya Allah peliharalah guruku,
Agar dipimpin terus hambaMu,
Agar terhindar dari Neraka,
Moga dibukakan pintu Syurga
~~~~~~~~~~~
Tak terbalas jasamu
Berkorban jiwa raga
Mendidik anak bangsa
Jadi insan berguna
~~~~~~~~~~~
Keikhlasan di hati
Hulur bakti dan budi
Kau penyambung warisan
Ilmu cahaya hati
~~~~~~~~~~~
Ampunkanlah wahai guruku,
Kesilapan anak-anakmu,
Ku serahkan jiwa ragaku,
Agar terdidik nafsu liarku
~~~~~~~~~~~
Dengan izin Allahu Rabbi,
Engkaulah guru yang sejati,
Engkau bersabar mendidik kami,
Moga dirimu diberkati
~~~~~~~~~~~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

EEEEMMM senasib lerrr kita ni aku post hilang komen pun hilang setting jadi gilerrr tak tau nak wat camner

samizul.net said...

Masih maintenance lagi tu.. Berperingkat2 untuk restore sebab 1Dunia kan kena, ehe

fawzeah zea said...

hi kira..mukin link nie blh tlong

http://kindofsoul.blogspot.com/2011/05/tutorial-mencari-dan-mengembalikan.html

Naddia said...

blogspot mengong...!!

Amanda Sasha said...

aku pun,comment hilang. haha